Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » KANALİZASYON AÇMA-0312.479.79.49-JETTEM

KANALİZASYON AÇMA-0312.479.79.49-JETTEM


İlker 1. Cad. 10/D 06450

Telefon1: 0312.479.79.49

Telefon2:

Fax: 0312.479.79.11

Web: www.jettem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:2 | Memur:40 | İşçi:80
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Jet – Tem Ltd. Şti konusunda uzman olup, 16 yıllık iş tecrübesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ile müşterilerine hizmet etmeye devam etmektedir.
Firmamız sahip olduğu teknik donanım ve uzman kadrosu ile her tip ve ebatta kanalizasyon, drenaj, bina iç ve dış pis su tesisatlarının bakımı, yenilenmesi, komple pis su tesisatı sökümü ve yeniden döşenmesi, hafriyat ve dolgu işlerini yürütmektedir.
Buna ek olarak sahip olduğumuz teknik ekipmanla kırmadan, sökmeden ve kazmadan pis su tesisatlarında meydana gelen tıkanıklıkların tespiti ve giderilmesinde kesin çözümler sunmaktadır.
Evlerden, otellere, hastanelerden kimyasal fabrikalara, okullardan rafinerilere ve enerji üretim tesislerinden ticari merkezler ve alışveriş merkezlerine kadar, yag ve kalıcı kir tabakası oluşmuş boruların açılıp temizlenmesinde, her türlü tıkanma, kök, paçavra vs. temizlenmesinde, kimyasal birikintiler sonucu oluşmuş tıkanıklıkların açılmasında, kolon içinde kalan muhtelif atıkların temizlenmesi, bina ana kanalizasyon giderlerinde sistemi tahrip etmeden temizleme ve tıkanıklıkların açılması, bina dışı asfalt, kaldırımlarda kazı işinin yapılması, belediye ruhsat ve vize işlemlerinin takip edilmesi.

Sürekli, etkin ve uzman kadrosu ile anında hızlı servis. Müşteriye saygılı, isteklerini ve sorunlarını dinlemesini bilen teknik kadro ile haftanın yedi günü 24 saat hizmet.
Kurumunuzun firmamızın iştigal konuları ile ilgili çıkacak işleri ve ihalelerine firmamızdan da teklif alınması hususunda gereğini saygı ile arz ederiz.


Ürün ve Hizmetler

kanalizasyon açma, kanalizasyon tıkanıklığı, atıksu tıkanıklığı, temizsu pissu arızası, rögar, logar, tünel kazımı, vidanjör, wc banyo mutfak tıkanıklığı, hat döşeme, kompresörle kırım, lağım tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, kombine kanal açma, fosseptik temizliği, tıkanmış kanal açma

#kanalizasyon açma #temizlik #wc tıkanıklığı #banyo tıkanıklığı #kombine vidanjör


Benzer Firmalar