Kadıköy Aluminyum


Esatpaşa / Ataşehir

Telefon1: +90216 472 23 05

Telefon2:

Fax: +90216 472 52 53

Web: www.kadikoyaluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1969
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kadıköy Aluminyum / Panjur 40 Yıllık Tecrübe

Firma Profili
Kadıköy Panjur 1969 yılında MEHMET KIRIKCI yönetiminde İstanbul`un Kadıköy semtinde Faliyetine başlamıştır. Firma adını kuruluş semtinden almıştır.

Firma ünvanından anlaşıldığı gibi 70`li yıllarda sektöre pancur imalatı ile girmiş, gelişen teknoloji ve yeniliklere bağlı olarak sırasıyla alüminyum doğrama sistemleri, ve pvc pencere ve kapı sistemlerini üreterek müşterilerine hizmet vermeye devam etmiştir. Günümüzde ise yeni bir ürün olan cam balkon sistemlerinin imalatı ve montajı için gerekli alt yapıyı oluşturup siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuştur.
Babadan Oğullarına
Kadıköy Panjur 1986 yılında MURAT KIRIKCI idaresinde YALOVA`nın ÇINARCIK ilçesine şube açıp tatil beldesindeki müşterilerimizede İstanbul`daki ürün yelpazesini taşımıştır.

1995 yılında ise HASAN KIRIKCI idaresinde daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için şirket bugünkü adresine taşınmıştır.



Kadıköy Panjur ismiyle kurulan firmamız sektörel yenilikleri yakalamak ve müşterilerine kendi branşındaki diğer hizmet kollarında da ürünler sunmak için Kadıköy Aluminyum olarak ünvanını değiştirmiştir. Kadıköy Panjur olarak sektördeki başarısı ve güvenilirliğini Kadıköy Aluminyum olarak da perçinleyerek sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz
Bu bölümde sizlerle hizmetlerimizle ilgili kısa bilgiler paylaşacağız. Bu bölüm sürekli güncellenmektedir.



Alüminyum kullanılan mekanlara ve isteğe göre birçok alternatifleri vardır Sürme seri , kayar katlanır sistem , kanatlı sistem , bazılarıdır. Gününümüzde yalıtıma verilen önem doğrultusunda ısı yalıtımlı alüminyum profillerde kullanılarak ısı ve ses kontrolü arttırılmaktadır. müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ÇUHADAROĞLU , FENİŞ , SARAY , ASAŞ ALÜMİNYUM markalarını tercih ediyoruz.Aksesuar olarak DORMA , GEZE , KALE, GU markalarını tercih ediyoruz.



Aluminyum ve Cam kullanılarak birçok asansör firmasının çözüm ortağıyız. Çelik Asansör kulelerinde; kule etrafını Lamine Cam, Temperli Cam kullanarak modern, sağlam ve estetiklik katıyoruz. Asönsör kapılarında kendi özel kalıplarımızı kullanarak özürlü asansörlerinin kapılarını radar, fotosel sistemli hale getirerek rahat kullanım için çözümler sağlıyoruz.


Günümüzde Cam Ürünleri sağlam, estetik, modern ve görsellik olarak bir çok alanda kullanmaktayız. Lamine cam, Isıcam, temperli cam, bombeli cam, mat cam, füzyon cam, kurşun geçirmez cam gibi ürünlerle uygulama alanına göre alternatif camları kullarak çözüm üretiyoruz.
Cam Balkon

Cam Balkon sistemi kullanılacak mekanların özelliğine göre Sürme Cam Balkon sistemi, Katlanır Cam Balkon sistemi, Eşiksiz Cam Balkon Sistemi, Eşikli Cam Balkon sistemi, Üstten Askılı Cam Balkon sistemleri kullanılmaktadır. Sistemlerde kullanılan camlar 8mm veya 10 mm temperli cam olup kırılmalara karşı sağlamlık kazandırılmaktadır. İsteğe göre füme, yeşil, bronz, şeffaf renkli cam seçenekleri de mevcuttur. Kullanılan şeffaf fitiller sayesinde ısı ve ses kontrolü sağlanmaktadır. Sistem çok sert rüzgarlı ve yağmurlu havalarda çok az da olsa su geçirme riski vardır.

Cam Kapılar

10 mm temperli cam kullanılarak yapılmaktadır. Mekanınızın özelliğine ve isteğinize göre standart ölçülerde cam kapı yapılabildiği gibi özel ölçü cam kapı imalatı da yapılmaktadır.

Cam Saçaklar

Bina, ofis, fabrika, market, hastane, pastahane, avm giriş kapılarının üzerlerine yağmur ve rüzgardan korunmak amacıyla ve mekana görsel bir zenginlik katmak için uygulanan ürün gamıdır. Cam olarak Lamine Cam, Temperli Cam, Renkli Cam, Füme Cam, Yeşil Cam seçenekleri mevcuttur. Taşıyıcı metal olarak ise paslanmaz profil , aluminyum profil, çelik profil veya spider kullanılarak uygulama yapılmaktadır.



Fotoselli kapı kullanılan mekanlara göre iki kenar sabit arada iki yana kayar, bir sabit bir yana kayar veya 90 derece açılabilen tekli veya çiftli kapılarda bina, market, hastane, pastahane, ofis, fabrika, Avm, şirket giriş kapısı olarak kullanılarak ısı kontrölü sağlar ve modern şık bir görsel elde edilir.


Cephelerin çirkin görüntülerini modernize eden bir ürün grubudur. Giydirme Cephe yapılan proje`ye ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda, kapaklı giydirme cephe, silikon giydirme cephe, spider giydirme cephe, kompozit giydirme cephe seçene

#aluminyum doğrama, panjur pimapen #cam balkon, cam kapı #kış bahçesi, cam saçak #ofis bölme, dış cephe #asansör, motorlu panjur


Benzer Firmalar