D&P PARFÜMÜM


Erciyes İşyerleri 197.Cad.No:2 Y.Mahalle

Telefon1: 0 312 387 53 53

Telefon2:

Fax: 0 312 387 53 54

Web: www.dpperfumum.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

D&P Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur. D&P Parfümüm Ltd. Şti. “D&P Perfumum” ve “You&Me” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. Ana faaliyet konusu tek olan firma, “Ülkenin Parfümcüsü” kimliğine paralel olarak, sadece parfüm konusunda çalışma yapmaktadır. Grubun felsefesi, her şeyden biraz yapmak yerine, bir şeyden en iyisini yapmaktır. D&P Parfümüm Ltd. Şti., franchising sistem ile işleyişine devam etmekte olup, Ülke genelinde 120 mağazası ile Türkiye’nin en geniş zincir mağaza grubudur. Yurtdışına satışı da olan grup, Azerbaycan, Rusya, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Saray Bosna, Sırbistan, Moldova, Tanzanya, Ukrayna’ya ihracat yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Kimyagerler gözetiminde en üst seviye teknoloji ile sağlık kriterlerine harfiyen uyarak hazırlanan ürünlerimizi kullanırken içiniz rahat etsin.
Çünkü bütün ürünlerimiz IFRA ( ınternational fragrance association ) standartlarına uygun hammaddeler kullanılarak, kimyagerler gözetiminde, son teknoloji analiz cihazlarının bulunduğu laboratuarlarımızda kalite kontrol testlerinden geçtikten sonra, gmp kurallarına uygun olarak el değmeden üretilmektedir.

#parfüm,açık parfüm #kaliteli parfüm #kalıcı parfüm #koku, kokular #parfümler


Benzer Firmalar