Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA SİNCAN BİÇER MOBİLYA-MUTFAK DOLABI-ÖLÇÜYE MOBİLYA İMALAT ve SATIŞ

ANKARA SİNCAN BİÇER MOBİLYA-MUTFAK DOLABI-ÖLÇÜYE MOBİLYA İMALAT ve SATIŞ


Ankara Cd. No: 35 / B 06930 SİNCAN / ANKARA

Telefon1: 0 312 - 269 41 41

Telefon2:

Fax: 0 312 - 269 41 41

Web: www.bicermobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bicer Mobilya , Sincan sanayi sitesinde imalathane ve Sincan merkezde satış mağazası olarak 2 birim halinde hizmet vermektedir.

Kaliteli üretim ve satış sonrası garanti anlayışı ile imalat ve satış hizmetlerimiz müşteri memnuniyetine dayanmaktadır. Bütün ürünlerimiz satış sonrası ; İmalat hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 2 İLE 15 GÜN ARASINDA BÜTÜN SİPARİŞLER TESLİM EDİLİR.


Ürün ve Hizmetler

Biçer mobilya; Mutfak dolabı ile ölçüye her türlü mobilya imalat ve satışı yapan bir Firmadır. İmalatlarını kendi imalathanesinde yapan Firmamız ; Mutfak dolabı başta olmak üzere, istediğiniz ölçüye, yatak odası, yemek odası, raylı dolaplar, genç odası, ranza, çalışma masaları, banyo dolapları, vestiyer imalat ve dekorasyon hizmetlerini vermektedir. Telefon veya iletişim formu ile bize ulaştığınızda keşif için uzman personelimiz mutfak veya mobilya ölçünüzü alır ve projelendirme müşteri ile birlikte yapılır. Firmamız imalattan satış sonrasına kadar her aşamada müşteri isteklerini ön planda tutmaktadır. Nakliye ve montaj hizmetleri Firmamız tarafından ücretsiz olarak verilir. Bütün mobilya veya mutfak dolaplarınız sağlam bir şekilde montajı yapılarak teslim edilir.

# # # # #


Benzer Firmalar