BSY Makina Ltd. Şti


Aydıntepe Mah. kömürcü Sok. No: 5 Tuzla-istanbul

Telefon1: 0216 494 60 00

Telefon2:

Fax: 0216 494 60 01

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyanın en büyük temizlik makinaları üreticisi olan Kärcher Türkiye´nin Marmara Bölge Ana Bayisi olan BSY Makina LTD. ŞTİ, ilk olarak Erka Ticaret adı altında 2006 yılında İstanbul, Üsküdar´da kurulmuştur. BSY Makina, 2009 yılında yeni açılan Showroom ve Teknik servis departmanı ile İstanbul´un Tuzla ilçesinde faaliyetlerine devam etmektedir.

BSY Makina, konusunda uzman Satış Ekibi ve Teknik Servis kadrosuyla, Kärcher´in Profesyonel ve Ev tipi ürün gruplarının tamamında müşterilerine Satış ve Teknik Servis hizmeti vermektedir. 2009 yılında uygulamaya alınan Ücretsiz Demo hizmeti ile müşterilerin temizlik makinesi ihtiyaçları hatasız tespit edilmekte ve en ekonomik çözümler en hızlı şekilde sunulmaktadır.

Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerin, müşterilerimizin katma değerli işler yaparak sürekli gelişmesini, büyümesini ve kazanmasını sağlamak; ekonomik, pratik ve hızlı çözümler sunmak amacıyla ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde analiz ederek, size eşsiz müşteri memnuniyeti sağlamak temel felsefemizdir.


Ürün ve Hizmetler

Her türlü temizlik makinası. Basınçlı yıkama makinaları, zemin temizleme otomatları, yer süpürme otomatları, elektrikli süpürgeler, Endüstriyel vakum makinaları, sulu elektrikli süpürgeler, Fırçalı oto yıkama sistemleri, Bahçe pompaları, drenaj pompaları, buhar makinaları, buharlı temizlik sistemleri, halı yıkama makinaları

#oto yıkama makinaları #yer otomatları #süpürge #Basınçlı yıkama makinaları #buharlı temizlik


Benzer Firmalar