Kılıçlar Ticaret


hasanpaşa mah.fatih bulv.No: 22 Sultanbeyli / istanbul

Telefon1: 0216 419 20 79

Telefon2: 0262 642 89 00

Fax: 0216 419 20 79

Web: www.kiliclarcelikkapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma TANIMI
Kılıçlar Ticaret 1996 yılında Ali KILIÇ ve ortakları tarafından kurulmuştur. Kuruluşunda sadece ortakları ile iş yapan firma bugün uzman bir kadro ile müşterilerine hizmet vermektedir.
1997 Yılında Külça Çelik Kapı`larının Gebze Bölge Bayiliğni alan Kılıçlar Ticaret bugün Gebze Yalova Pendik ve Sultanbeyli şubeleri ile birlikte daha geniş bir pazar payına ve daha geniş bir hizmet ağına sahiptir.
Kurulduğunda 40 metrekarelik bir alanda hizmete başlayan firmanın bugün sadece merkez hizmet alanı 250 metrekare olup ayrıca iki şubesi ile hizmet vermektedir.
Kılıçlar Ticaret 2000 yılında tüm hakları Ali KILIÇ tarafından diğer ortaklardan tamamen devralınmıştır.
Kılıçlar Ticaret sürekli değişen çağın gereksinimlerine göre müşterilerine en ekonomik mal ve hizmeti sunmaktadır. Kaliteli, güvenilir, güler yüzlü, hızlı, sürekli hizmet vermeyi kendisine bir kural olarak koyan Kılıçlar Ticaret, sürekli ve hızlı gelişen teknolojinin nimetlerini de sunduğu mal ve hizmetlere yansıtmaktadır.
Firmamız son bir yıldır, KILIÇLAR HAFRİYAT olarak hafriyat hizmetleri faaliyetlerine de başlamıştır.
Kılıçlar Ticaret, sunduğu mal ve hizmetleri ile müşterilerinin; evlerinin, işyerlerinin ve bunların içinde barındırdıklarının güvenlik teminatıdır.
SİZİN VE SEVDİKLERİNİZİN KORUNMASI BİZİM GÖREVİMİZDİR.
KILIÇLAR TİCARET


Ürün ve Hizmetler


Kılıçlar tırnaklı çelik kapı
Kılıçlar Ticaret Külça Tırnaklı Çelik Kapıları zengin model ve aksesuar seçenekleri ve patentli güvenlik sistemleriyle evinize güzellik ve güven katar. Sektöründe öncü olan firmamız Tırnaklı Emniyet sistemli kapıların ilk ve tek imalatçısı ve ihracatçısıdır. Patentli sistemlerimiz yalnızca Külça markalı kapılarımızda uygulanmaktadır. Ürünlerimizin genel olarak teknik özellikleri aşağıdaki gibi olup müşteri talepleri doğrultusunda özel imalatımız mevcuttur. KILIÇLAR TIRNAKLI ÇELİK KAPILARIN ÖZE
Külça Çelik kapıları marmara Bölge Bayii

Külça çelik kapıları satışı

#çelik kapı #çelik kapı firması #çelik kapı bayii #çelik kapı fiyatları #külçe çelik kapı


Benzer Firmalar