K Makina Sistem LTD.


ikitelli

Telefon1: 212 671 92 40

Telefon2:

Fax: 212 671 92 40

Web: www.klinesistem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

K Makina Sistem LTD.ŞTİ. satış, mühendislik ve teknik destek konularında faaliyet göstermektedır.

Manyetik tozlu fren ve kavrama ,pnömatik fren,tansiyon kontrol sistemleri,load cell,i sargı ve çozgü sistemleri, kenar kotrol ,kamera kontrol,PLC Yazılım ve servo motor uygulamalar,havalı şaft ve kilitleme çarkı,dizayn ve üretimi yapmaktadır.

K Line Sistem®.dönüşüm, baskı,ambalaj, paketleme ve plastik makinaları otomasyonunda destek çözüm sunmasıyla iyi tanınmaktadır.

Bu geniş ürün yelpazesinin yanında K Line Sistem®.müşterilerinin özel ihtiyaçları için optimize çözümler de sunmaktadır.

Eğer işiniz için en iyi seçeneğe sahip olmak istiyorsanız K Line Sistem®. sistemleri sizin için optimum bir seçenektir.
Pazarlama birimimiz çok dinamiktir ve müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği her şeye her zaman hazırdır. Temel amacımız müşterilerimizden gelen bütün istekleri karşılamaktır.
Müşterilerimize en iyi desteği sunması için personelimiz dikkatlice seçilmiştir.

Teknik birimimiz 24 saat telefonla teknik ve uzman desteği sunmaktadır.
Her bir personelimiz iş ortaklarımızla en iyi şekilde iş birliğini sürdürmek için gerekli olan en iyi kararı alabilecek düzeydedir.


Ürün ve Hizmetler


Manyetik Tozlu Fren
K Line Sistem Tansyon Kontrol uygulamalarında kendi üretimi olan manyetik tozlu frenleri de kullanıyor. Sizde makinalarınızda frenlerimizi kullandığınızda kalitesinin ve uygun fiyatlarının farkına varacaksınız. Frenlerimizi: 35Nm , 65Nm , 120Nm,200Nm ,500Nm(radiyatörsuz/radiyatörlü,fansız/fanlı,su soğutma/pnömatik ) seçenekleri ile sunuluyor.
Manyetik tozlu fren , manyetik fren , kavrama , pnömatik fren , kamera kontrol , kaliper , tansiyon kontrol sistemleri, load cell, sargı , çözgü sistemleri, kenar kontrol , kamera kontrol , kamera izleme cıhazı , PLC Yazılım , servo motor uygulamalar , havalı şaft , havali saft , pnömatik şaft , vizkosimetre , register kontrol , kilitleme çarkı , baskı , ambalaj , paketleme , plastik makinaları otomasyonu , Flexo Baskı , Tifdruck , Baskı Makineleri , Dilimleme Makineleri , Solventli Laminasyon Makineleri , Solventsiz Laminasyon Makineleri , Hot Melt sürme , Silikon sürme , Partical Cold Seal Sistemleri , Tutkal sürme , Converting makinalar , Register Controls , Viscometers , Powder Brakes , Chucks , saffety chucks , Shaft Systems , air shaft , Web Guide System , PLC Programs , Web Tension Digital Controllers , Electronics , various Sensors, Transducers , Powder Brakes , powder brake , magnetik brake , Safety Chucks , web tansion Systems , Shaft Systems , Printing-Flexo , Tifdruck Printing Machine , Slitter Machine , Lamination Machine with solvent , with out solvent , Exiling Hot Melt , Exiling Silicon , Partical Cold Seal Systems , Exiling Glue , Converting Machine, servo frânele , Sisteme de tensionare a filmelor , Programele , Sisteme PLC , Axe pneumatice , Mandrine , Sisteme de supraveghere video , Sisteme de aliniere , aparate digitale de comandă , numeroase , dispozitive , electronice de transmisie, Imprimare flexo, masini de printare Tifdruck , Utilaje de taiere , Talerina , Utilaje de laminatie , fara solvent , Exiling Hot Melt , Exiling silicon , Sistemul partial , Cold Seal , Exiling Adeziv , Utilaj de conversie , Expandable Shaft , Air Shaft , Multi-Tube Shaft , Quick Lock Shaft , Leaf Shaft , Lugs Shaft , Mechanical Shaft , Button Shaft , Expanding Mandrel Shaft, Air Expanding Shaft, Differential Winding Shaft, Multi Bladder Shaft, Winding Equipment, Core Shafts, Expanding Core Shafts, Fiber Expanding Core Shafts, Mechanical Expanding Core Shafts, Reel Spool Core Shafts, Reel Handling Device, Quick Ball Locks and Banana Bow Roller , Air Expanding Shaft , Expanding Mandrel Shaft.

#havali saft #manyetik fren #kenar kontrol #baski kamerasi #kilitleme carki


Benzer Firmalar