Anasayfa » Oteller » Turizm » DİYARBAKIR Oteller » SV BUSINESS HOTEL DİYARBAKIR

SV BUSINESS HOTEL DİYARBAKIR


inönü cd.no:4dagkapı

Telefon1: 412.228 12 95

Telefon2:

Fax: 412.2244859

Web: www.svbusinesshotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:19
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şehrin merkezinde bulunan hotelimizin, hava limanına uzaklığı 5 km dir. 56’sı Deluxe, 3’ü Coner Suit olmak üzere toplam 79 odaya sahiptir.

Odalar ayarlanabilir klima, elektronik kasa, direkt hatlı telefon, kablosuz internet hizmeti, saç kurutma makinesı, LCD TV, minibar, banyo, elektronik kapı kilit sistemi, ütü ve ütü masası (suit odalarda), duman dedektörü ve sprinkler gibi birçok teknik altyapıya sahiptir.

Sv Bussines Hotel, Türk ve uluslararası mutfaklardan örnekler sunan restoranlarıyla, modern fitness aletleri ile donatılmış egzersiz alanları, saunası bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek donanıma sahiptir. Ayrıca 80’er kişilik 2 farklı büyüklükte her türlü ihtiyaca cevap verebilecek yüksek teknolojik ekipmanlara sahip toplantı odaları ile bulunduğu bölgenin en donanımlı hotelidir.


Ürün ve Hizmetler

Şehrin merkezinde bulunan hotelimizin, hava limanına uzaklığı 5 km dir. 56’sı Deluxe, 3’ü Coner Suit olmak üzere toplam 79 odaya sahiptir. Odalar ayarlanabilir klima, elektronik kasa, direkt hatlı telefon, kablosuz internet hizmeti, saç kurutma makinesı, LCD TV, minibar, banyo, elektronik kapı kilit sistemi, ütü ve ütü masası (suit odalarda), duman dedektörü ve sprinkler gibi birçok teknik altyapıya sahiptir. Sv Bussines Hotel, Türk ve uluslararası mutfaklardan örnekler sunan restoranlarıyla, modern fitness aletleri ile donatılmış egzersiz alanları, saunası bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek donanıma sahiptir. Ayrıca 80’er kişilik 2 farklı büyüklükte her türlü ihtiyaca cevap verebilecek yüksek teknolojik ekipmanlara sahip toplantı odaları ile bulunduğu bölgenin en donanımlı hotelidir.

# # # # #


Benzer Firmalar