Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » GÜZELKENT GÜZELCE GENDOLFBAU Real Estate GAYRİMENKUL

GÜZELKENT GÜZELCE GENDOLFBAU Real Estate GAYRİMENKUL


Güzelkent Hukukçular Sitesi Sosyal Binası No:70/H Güzelce-BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Telefon1: 0212 868 4113

Telefon2:

Fax: 0212 868 4113

Web: www.gendolfbau.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA

1997 yılında Teknik Kimya Tekstil San ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kurulmuştur. 2002 yılından itibaren yabancı ortaklı olarak üretim, ithalat ve ihracat ile firma, “GENDOLF CHEMIE” markasıyla inşaat ve yapı kimyasalları başta olmak üzere deprem güçlendirme,tutkal ve yapıştırıcı grupları ile kimya ve inşaat sektöründeki yerini almıştır.Devam eden süreçte yeni katılımlı organizasyonlarla büyüyen, ülkemizde çok önemli projelere imza atan ve yapılarda temelden çatıya profesyonel çözümler sunan, HOROĞLU İNŞAAT firması kurulmuştur. GENDOLFBAU GAYRİMENKUL, HOROĞLU İNŞAAT firması tarafından temsil edilmektedir. GENDOLFBAU GAYRİMENKUL , Türkiye’ de kurumsal olarak gayrimenkul satışı, kiralanması ve expertiz (değerleme) çalışmalarını profesyonelce, teknolojinin en son tekniklerini ve markasını kullanarak yürütmektedir.Tüm personelimiz; emlak, gayrimenkul konusunda uzman, deneyimli, profesyonel, güler yüzlü, araştırma ve geliştirmeye önem veren disiplinli yapıya sahiptir. Kullandığı teknolojiye büyük yatırımlar yaparak, profesyonel pazarlama teknikleriyle sürekli büyük yenilikler ile sektörde ilklere imza atmayı hedeflemektedir. Kendi işini kurmak isteyen şahıs ve işletmecilere az sermaye ile yüksek ve risksiz kazanç fırsatını sunmakta olan GENDOLFBAU, bünyesinde kurulu Bilgi İşlem departmanının, bayilerinde bedelsiz olarak kuracağı programlar,profesyonel web sayfası ve `` Network Bağlantısı `` ile gayrimenküllerini, merkez ve diğer bayilerle ortak olarak , Türkiye ve dünya çapında pazarlama ve reklam yapma şansını sunmaktadır.

1) Eğitim Desteği:

Broker, gayrimenkul danışmanı ve ofis asistanlarına ücretsiz olarak konunun uzmanları tarafından pazarlama, yetki sözleşmesi imzalama, zaman yönetimi, afiş bağlantısı yapma teknikleri, GENDOLFBAU GAYRİMENKUL sistemi hakkında özel eğitim, iletişim müşteri hizmetleri, internet kullanımı alanlarında bölge veya genel müdürlüğümüzde birebir verilecektir.

2) İnsan Kaynakları Desteği:

Ofislerde görev alacak gayrimenkul danışmanlarının seçiminde insan kaynakları desteği (gayrimenkul danışmanı adaylarına ulaşılması GENDOLFBAU GAYRİMENKUL sisteminin kendilerine anlatılmasından sonra ihtiyacı olan franchising ofislerine yönlendirilmesi)

3) Portföy Paylaşım ve Paslaşma Desteği:

GENDOLFBAU GAYRİMENKUL Ofislerinin hazır portföylerini tüm franchising ofisler birbirlerine müracaat ederek birbirlerinin emlak ve müşteri portföylerini kullanabilirler.Bu paslaşmaları genel müdürlüğe fax veya e-posta yolu ile düzenli olarak bildirerek genel müdürlüğü bu paslaşmalardan haberdar ederler.

4) Web Sitesi ve Ücretsiz Emlak Programı:

Ücretsiz olarak vereceğimiz şifre sayesinde elinizdeki gayrimenkulleri, müşterileri ve gayrimenkul resimlerini network sistemimize kayıt ederek dünya çapında gayrimenkul pazarlama ve reklam şansı sunuyoruz. Her franchising ofisimize profesyonel web sayfası düzenleyerek burda broker ve gayrimenkul danışmanları hakkında bilgileri, tüm emlak portföylerini sergilemeleri, adres, e posta tele


Ürün ve Hizmetler


GENDOLFBAU markası ile tüm dünyada aşağıdaki işleri ve hizmetleri gerçekleştirebilirsiniz.
GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI, KONUT SATIŞ VE KİRALAMA ARACILIK HİZMETLERİ, TİCARİ GAYRİMENKUL, EKSPERTİZ HİZMETLERİ, GAYRİMENKUL SİGORTA HİZMETLERİ, PROJE DANIŞMANLIĞI, RELOCATION ULUSLARASI GAYRİMENKUL SATIŞ DEVİR KİRALAMA, TAPU KADASTRO İŞLEMLERİ

PROFESYONELDEN PROFESYONEL HİZMETLER:

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI
Gayrimenkullere profesyonel çözümler, sözleşmeli ve süreli aracılık hizmetleri :

KONUT SATIŞ VE KİRALAMA ARACILIK HİZMETLERİ
Satış organizasyonu; Projenin tüm özellikleri ve yapılan pazarlama çalışmaları gözönüne alınarak en uygun satış yöntemi belirlenir. Projenin en avantajlı noktalarının vurgulandığı ve projeyi müşteri hedef kitlesine en iyi şekilde anlatan sunum dosyalarının ve sunum boardlarının hazırlanması sağlanır.

TİCARİ GAYRİMENKUL
Ofis, Bina, Fabrika, İşletmeler…

EKSPERTİZ HİZMETLERİ
Ekspertiz (Gayrimenkul Değerleme ) Her türlü yatırım kararında en önemli nokta bir mülkün gerçek değerinin belirlenmesidir. Bu nedenle GENDOLFBAU; konularında uzman çözüm ortaklarıyla birlikte dünyada kabul gören son teknikleri kullanarak gayrimenkulleriniz için emlak expertiz (değerleme) raporlarını hazırlamaktadır.

GAYRİMENKUL SİGORTA HİZMETLERİ

PROJE DANIŞMANLIĞI
Konut ve Ticari Projelerin satış danışmanlığı
Proje Yönetimi; yatırımcının arsa seçiminden başlayarak, en uygun fonksiyonun ve konumun belirlenmesi, konseptin oturtulması, projenin geliştirilmesi, inşaat maliyetlerinin analizi, satış ve pazarlama hizmetlerinin organizasyonu ve medya planlaması süreçlerinde projenin en başından en sonuna kadar, en doğru şekilde yönetilmesini sağlar. Temsilciliği yapılan kurum ya da kişilerin yeni gayrimenkul kiralama ve alımlarında; onların ihtiyaçlarının belirlenmesi, onlara uygun gayrimenkullerin araştırılması ve değerlendirilmesi, mal sahipleriyle olan görüşmeler, hukuki değerlendirmeler ve kontrat aşamalarını organize eder

RELOCATION
Yabancılara özel gayrimenkul danışmanlığı

TAPU KADASTRO HİZMETLERİ
TAPU HİZMETLERİ
KAT İRTİFAKLARI
KAT MÜLKİYETİ
İPOTEK İŞLEMLERİ
KREDİLENDİRME

#franchise bayilik #satılık kiralık #arsa konut #gayrimenkul emlak #


Benzer Firmalar