Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » BURSA Sigorta şirketleri » SERENDİ SİGORTA ARA. HİZ. LTD. ŞTİ

SERENDİ SİGORTA ARA. HİZ. LTD. ŞTİ


Gazcılar Cad. Petek Bozkaya İş Hanı C Blok Kat:1 Daire:101

Telefon1: 0224 252 00 19

Telefon2:

Fax: 0224 252 03 22

Web: www.serendisigorta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılındın Ağustos ayında kurulan şirketimiz Dubai Gruop Sigortanın acenteliğiyle birlikte derin bir ivme kazanmıştır. Genç ve güler yüzlü bir ekiple çalışmalarımıza tüm süratiyle devam etmekteyiz. Piyasaya hakim olan çalışanlarımız her an müşterinin yanında olup yedi gün yirmi dört saat telefonlarını açık tutmaktadırlar. Birinci önceliğimizi güven ve memnuniyettir.


Ürün ve Hizmetler

Dubai Group Sigorta`nın yetkili acentesi olarak faaliyet göstermekteyiz. Dubai Group sigorta sektörüne rekor ve hiç görülmemiş bir sermayeyle girmiş ve bu alanın çehresini değiştirmiştir.

Ürünlerimiz olarak ilk başta can damarımız olan Kasko başta gelmektedir. Şu an piyasa da hem bu kadar yaygın bir servis ağıyla çalışıp hem de fiyat noktasında bu kadar tatmin edici bir şirket bulunmamaktadır.

Bunun yanı sıra Zorunlu Trafik Sigortasında (ZTS) özellikle kamyonet ve kamyon tarzı araçlarda var olan tüm sigorta şirketlerinden daha uygun bir fiyat uygulaması vardır.

Bunun yanı sıra DASK(Deprem Sigortası), İŞ YERİ, TARIM, NAKİLİYE, HIRSIZLIK, YANGIN, MALİ MESULİYET sigortaları olarak hizmet vermekteyiz.

#Kasko #Trafik #Acente #Sigorta #Dask


Benzer Firmalar