Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANKARA İzolasyon » Yapı Mühendisi Yapısal Çözümler San. Tic. Ltd. Şti.

Yapı Mühendisi Yapısal Çözümler San. Tic. Ltd. Şti.


İstanbul Yolu 14. km. Gersan San. Sitesi 659. sok no:530 Ergazi batıkent/Ankara

Telefon1: +903122558855

Telefon2:

Fax: +903122558866

Web: yapimuhendisi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:5 | Memur:3 | İşçi:52
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YAPI MÜHENDİSİ LTD ŞTİ, inşaat sektöründe çatı ve yalıtım alanında satış, danışmanlık, proje ve uygulama hizmetleri vermek üzere Ankara ‘ da kurulmuş bir firmadır.

Firmamız yalıtımın ülke enerji tasarrufuna olan katkısının bilinciyle, sektörde çatı ve yalıtım konularında modern ve kaliteli hizmet vermektedir.

YAPI MÜHENDİSİ LTD ŞTİ yurtiçi ve yurt dışında teknolojiyi takip ederek, sürekli araştırma ve yeniliğe açık olarak çalışmayı prensip edinmiştir. Ülkemizin yalıtımda ihtiyacı olan çözümleri, dürüst yaklaşımı ve doğru uygulama ilkesi ile sektöre sunarak müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir. Uzman uygulayıcı ekipleri ile tetkik de ve uygulamada başarılı, etkili çözüm getiren dinamik bir yapıya sahip YAPI MÜHENDİSİ LTD ŞTİ, sektöre kaliteli işlerle canlı bir rekabet katmayı hedeflemiş, bulunduğu noktadaki tecrübesini ulusal ve uluslararası yalıtım birliklerinin deneyimlerinden yararlanarak geliştirmektedir.

YAPI MÜHENDİSİ LTD ŞTİ müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak üzere güler yüz, kaliteli ürün, kaliteli hizmet, hızlı servis ve etkin fiyat anlayışı ile çalışmaktadır.

Saygılarımızla


Ürün ve Hizmetler

Dış cephe mantolama, çatı kaplama, su yalıtımı, enjeksiyon beton güçlendirme ve su yalıtımı, alüminyum dış cephe giydirme, kalıp, beton, duvar, sıva, ters tavan, bölme duvar, asma tavan, drenaj, dekoratif süsleme ve çözümler, epoksi zemin kaplamaları, dış cephe boya, teras kaplama, kış bahçesi, seramik uygulamaları, andezit taş kaplama, mantolama, su izolasyonu, ısı izolasyonu

#mantolama #çatı #izolasyon #dış cephe giydirme #zemin güçlendirme


Benzer Firmalar