BASKOD Basım Reklam Promosyon Ltd.Şti.


SEYHAN ADANA

Telefon1: 5324418723

Telefon2: 05415375888

Fax:

Web: www.baskod.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Baskod Reklam Promosyon Gıda Ltd.Şti. olarak bizler sürekli yenilikleri takip ediyor ve her geçen gün hizmet yelpazemizi genişletiyoruz.

Neler mi yapıyoruz ? Tüm reklam ajanslarının yaptığı işlemlerin tamamını tabiî ki yapıyoruz. Asıl herkesin yapamadığını yapmak işimiz. Sizin çözülemeyen işleriniz, sorunlarınız için buradayız. Yapılamayacak şey yoktur. Esas olan inanmaktır.

Her işin kendince zorluğu vardır. İşin muhteviyatı ne olur ise olsun herkesin işine saygı duyarak işlerimize başlıyoruz.

Asıl amacımız işimizi en doğru şekilde yapmak. Hiçbir iş bilmeden yapılmaz ; müşterilerimizin işine başlamadan önce işin ne olduğunu görmek öğrenmek için mutlaka sahaya ineriz.

Bölgemizde farkını fark ettirmek isteyen müşterilerimiz için hizmet veriyoruz. Müşteri memnuniyeti ve devamlılığın sağlanması, bize güvenerek işlerini getirenlerin haklarını en iyi şekilde nasıl koruruz, taahhütlerimizi nasıl eksiksiz yerine getiririz diye hareket ediyoruz.

Sadece İllistrasyon Çalışmaları yapmıyoruz
Sadece Kurumsal Kimlik çalışmaları yapmıyoruz
Sadece Logo Tasarımı yapmıyoruz
Sadece Marka Oluşturmuyoruz
Sadece Web Tasarımı yapmıyoruz
Sadece Afiş,Broşür,Etiket,Insert,Katalog,Matbuu Evraklar,Menü yapmıyoruz
Sadece grafik tasarım yapmıyoruz
Sadece Ambalaj Kutu Tasarımı yapmıyoruz
Sadece araç giydirme, bina giydirme, dış mekan baskı çözümleri yapmıyoruz
Sadece tabela, totem yapmıyoruz
Sadece promosyon yapmıyoruz

 bu sadeceler uzayıp gidiyor. Her iş sahibi olmak isteyen, işinin uzun soluklu olup torunlarının torunlarına kadar devam edecek kalıcı işler yapabilmeleri; bunu yapar iken işin başlangıcından itibaren en doğru planlamayı yapmak ve müşterilerimizin kalıcı işler yapmasında ufacıkta olsa katkımızın olmasını istiyoruz.

Ürün ve hizmetleriniz için en doğru reklam mecralarını kullanmak ve yüksek geri dönüşüm sağlamak için buradayız.

Baskod Reklam olarak biz torunlarımızın torunlarının sizin torunlarınızın torunları ile işinizi daha ileriye taşımak için birlikte çalışması.
Uzun soluklu, kalıcı, geri dönüşümü yüksek, farklı çalışmalar için yanınızdayız.

Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler


Havaalanı Reklam alanları
İzmir, Adana, Dalaman, Gaziantep ve Trabzon Havalimanlarının içhatlar terminali gelen ve giden yolcu salonlarında bulunan 32 adet görüntü ekranı ile reklam yayını yapmaktadır. Adana Havalimanı içhatlar terminali gelen ve giden yolcu salonları 7 adet görüntü ekranı, İzmir Havalimanı içhatlar terminali gelen ve giden yolcu salonları 10 adet görüntü ekranı, Trabzon Havalimanı içhatlar terminali giden yolcu salonu 4 adet görüntü ekranı, Gaziantep Havalimanı içhatlar terminali gelen ve giden
Mobillight Reklam
Mobil fırsatlar Mobillight’da Günde 8 saat aktif + 2 saat stabil olmak üzere toplam 10 saat reklam çalışması yapıyoruz. Güzergah ve çalışma saatlerini siz belirleyebiliyorsunuz, güzergah ile ilgili bizlerden destek alabilirsiniz. Araçlarımız GPS sistem ile her an takip ediliyor, operasyon takımımız size her gün raporlandırma yapıyor, dilerseniz size özel açacağımız müşteri hesabı ile aracımızı takip edebiliyorsunuz. Akşam saatlerinde havanın kararmasıyla birlikte aracın arkasındaki römorkta
Mobillight, Mobillight Adana, Mobillight Türkiye, Reklam, reklamlar, reklam ajansları, reklam ajansı, promosyon, promosyon ürünleri, adana reklam, adana reklam ajansları, adana reklam ajansı, adana reklamcıları, adana promosyon, adana promosyon firmaları, tanıtım ajansları, adana tanıtım, grafik tasarım, adana grafik tasarım, Ambalaj Kutu Tasarımı, İllistrasyon Çalışmaları, Kurumsal Kimlik, Logo Tasarımı, Marka Oluşturma, Web Tasarımı, BASILI MEDYA, Afiş, Broşür, Etiket, Insert, Katalog, Matbuu Evraklar (Fatura - İrsaliye v.b), Menü, OUTDOOR MEDYA, reklam, tanıtım, gprs, yenilik, el broşürü, animasyon, etkinlik, müzik yayını, duyurular, mini stage, aktivite, konser organizasyonları, imza günü organizasyonları, Kaza Çizer, Kaza çizer cetveli

#Mobillight - Gezici billboard, arabalı reklam,mobi #Mobillight bayilik, gezici billboard,promosyon ürü #havaalanı reklam,adana reklam,adana promosyon,adan #web sayfası sayfası yapımı, baskı hizmetler,outdoo #kartvizit,kataloğ,web sayfası, tasarım hizmetleri,


Benzer Firmalar