Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » ADIVAR ÇELİK HALAT TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.

ADIVAR ÇELİK HALAT TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ.


Demirciler Sitesi 8.Yol No:69 Zeytinburnu - İSTANBUL

Telefon1: (0212) 558 89 38

Telefon2: 0212) 558 89 38

Fax: 0212) 558 89 38

Web: www.adivarcelikhalat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1955
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektördeki 55 yılı aşmış tecrübesiyle, Çelik Halat sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan ADIVAR CELİK HALAT, kurulduğu günden bu yana geniş ürün çeşidinin avantajlarını, siz değerli müşterilerimize sunmaktan ve sizlerle paylaşmaktan onur duymaktadır.

Temel prensibimiz, sizlere en uygun ve en iyi ürünü sunmakla beraber kaliteden taviz vermeyen, istenilen malzemeye ilişkin kuralına göreve eksiksiz olarak teslim etmektir. Gelişen sektörde ve ülkemizde uyguladığımız yenilikçi... (read more)Mission:Temel ürünlerimiz, Demir-Çelik, Vinç, İnşaat, Asansör, Denizcilik,Madencilik,Mimari,Genel Mühendislik, Ormancılık, Balıkçılık ve diğer birçok sektöre hitap etmektedir.Belirtilmiş sektörlere en özgün ,kaliteli ve güvenli ürünler sağlamakla Türkiye pazarında ADIVAR ÇELİK HALAT olarak kendini sürekli geliştirmekte ve yenilemektedir.Vizyonumuz , Teknolojik gelişmeleri izleyerek ürün çeşidini ve kalitesini sürekli yükseltmekle sektördeki lider firmalar arasında devamlı yer almaktır. Şirketimizin misyonu ise , müşteri memnuniyetini ana hedef olarak belirleyerek genel araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizle geleceğe dönük çalışmalar yapmaktadır.
İlgilendiğiniz konularda sizlere en kısa zamanda yardımcı olmaktan memnunluk duyacağımızı bildiririz.


Ürün ve Hizmetler

Çelik Halatlar , Paslanmaz Çelik Halat ve Aksesuarları, Sentetik Halatlar, Monotoron Halatlar, PVC Kaplı Halatlar
Çelik Sapanlar, Polyester Sapanlar, Zincir Sapanlar,
Kilitler (Mapalar), Kancalar,
Klemens, Gerdirme, Radansa, Aybolt, Soket, Fırdöndü, Karabina, Halka, Yük Bantları, Grade 80 ve Aksesuarları, Amerikan Zincir, Ticari ve Kalite Zincirleri, Kısa baklalı Zincirler, Kalın Zincirler, Yüksek Dayanımlı Kaldırma Zincirleri, Plastik Zincirler

#çelik halat, polyester sapan #vinç, asansör #denizcilik, demir-çelik #çelik konstrüksiyon #yapı


Benzer Firmalar