Söve Grup Makine


Taşköprü Sanayi Sitesi No:28-30 Çiftlikköy / YALOVA

Telefon1: 02263532384

Telefon2: 05325006004

Fax: 02263532384

Web: www.soveyapimakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Söve Yapı Makine Makine olarak Cnc Makineleri konusunda deneyimli mühendis ve teknikerleriyle inşaat sektöründe çok ihtiyaç duyulan Cnc Söve ve Kartonpiyer Kesim Makineleri ile Söve Harç Kaplama Makinelerinin imalatını yapmaktadır.Amacımız uygun fiyata en iyi hizmeti siz müşterilerimize sunmaktır.
Bunun yanısıra şu anda Türkiye`nin farklı yerlerinde Cnc Router, Cnc Ağaç İşleme Makineleri , Cnc Plazma Kesim Makinelerimiz bulunmaktadır.Genç ve dinamik personelimiz 7gün 24 saat servis ve destek hizmeti sağlamaktadır. Makine satışımızın yanında ayrıca anahtar teslimi Söve ve Kartonpiyer üretim tesisleride kurulur.Harç ve Eps-Xps temini konusunda gerekli bütün bilgiler tarafımızdan sağlanır. Yerinde kurulum ve eğitim verildiği için eğitim alacak operatör sistemi kullanmak için gerekli bütün bilgilerle donatılır.
Firmamızın üretmiş olduğu makinelerdeki bütün parçalar servis ve yedek parça garantisi altındadır.

Firmamızın tam çalışanları ile tedarikçilerinizin bu politikayı özümseyerek sorumluluğu paylaşmasıyla sürekli gelişme ve tüm süreçlerimizde mükemmelliği hedefleyerek Kalite yönetimimizin ana unsuru olan Kalite politikamızı ve buna bağlı olarak hedeflerimizi gerçekleştirmedeki temek ilkelerimiz..



Söve alanındaki her türlü inşaat işlerinde uzman kadromuzda yanınızdayız..


MAKİNA :

_Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını,satımını,pazarlamasını,ithalatını,ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. _Sanayide kullanılan alüminyum,ahşap,pvc işlerime makineleri,kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. _Hidrolik makinneler,hidrolik sistemler,hidrolik güç üniteleri,hidrolik silindirleri,pnömati,hidrolik otomat makina ve güç motorları,bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. _Bilumum elektikli ve elektironik makina ve aletlerinin üretim,tamir ve montajını yapmak. _Her türlü tekstil terbiye makinelerinin(raman makinesi,kumaş hazırlama makinesi,ters çevirme makinesi,boyama makinesi,santtirifüj makinesi,ıslak açma makinesi,kuru açma makinesi,sıkma makinesi,kesme kurutma sanfor makinesi)imalatı,bu makinalarin elektirik elektronik ve pano imalatını,bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının imalialımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak.


Ürün ve Hizmetler

Söve Yapı Makine olarak Cnc Makineleri konusunda deneyimli mühendis ve teknikerleriyle inşaat sektöründe çok ihtiyaç duyulan Cnc Söve ve Kartonpiyer Kesim Makineleri ile Söve Harç Kaplama Makinelerinin imalatını yapmaktadır.Amacımız uygun fiyata en iyi hizmeti siz müşterilerimize sunmaktır.Bunun yanısıra şu anda Türkiye`nin farklı yerlerinde Cnc Router, Cnc Ağaç İşleme Makineleri , Cnc Plazma Kesim Makinelerimiz bulunmaktadır.Genç ve dinamik personelimiz 7gün 24 saat servis ve destek hizmeti sağlamaktadır. Makine satışımızın yanında ayrıca anahtar teslimi Söve ve Kartonpiyer üretim tesisleride kurulur.Harç ve Eps-Xps temini konusunda gerekli bütün bilgiler tarafımızdan sağlanır. Yerinde kurulum ve eğitim verildiği için eğitim alacak operatör sistemi kullanmak için gerekli bütün bilgilerle donatılır.Firmamızın üretmiş olduğu makinelerdeki bütün parçalar servis ve yedek parça garantisi altındadır.Firmamızın tam çalışanları ile tedarikçilerinizin bu politikayı özümseyerek sorumluluğu paylaşmasıyla sürekli gelişme ve tüm süreçlerimizde mükemmelliği hedefleyerek Kalite yönetimimizin ana unsuru olan Kalite politikamızı ve buna bağlı olarak hedeflerimizi gerçekleştirmedeki temek ilkelerimiz..Söve alanındaki her türlü inşaat işlerinde uzman kadromuzda yanınızdayız.. ÇALIŞMA ALANLARIMIZ İNŞAAT MALZEMELERİ _İnşaat malzemeleri(demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.)imalatı, alım satımı.ithalat ve ihracatını yapmak. _inşaatişlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, söve. montalama çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armülatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeler, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merdiven ve bütün elektirik malzemelerinin alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. MAKİNA : _Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. _Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işlerime makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. _Hidrolik makinneler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömati, hidrolik otomat makina ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. _Bilumum elektikli ve elektironik makina ve aletlerinin üretim, tamir ve montajını yapmak. _Her türlü tekstil te

#söve, makine.cnc makinesi #söve,cnc harç kaplama makinesi #söve, çözümleri #harç, makinesi, #harç, kaplama


Benzer Firmalar