UMUT ÇELİK KAPI


fevziçakmak mh mustafa kemal cd n:1 pendik

Telefon1: 2165963016

Telefon2: 2165963017

Fax: 2163974645

Web: umutkapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Umut Çelik Kapı genç, dinamik ve gelişime açık bir kurum olarak, ezberleri bozmuş ve bir ürün olarak çelik kapı sınırlarını geliştirmeye yönelik ciddi Ar-Ge çalışmaları yapmıştır.

Umut Çelik Kapı, hali hazırda sektörün bölgesinde nabzını tutan, çelik kapı konusunda söz sahibi birkaç firmadan biridir.

Rekabetin çetin olduğu çelik kapı sektöründe, kısa bir süre içinde gelinen bu nokta, kurumu yakından takip eden rakip çelik kapıcılar tarafından bile takdire şayan bulunmuştur ki kendilerine bundan dolayı teşekkür ederiz..




Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel tasarım tescil belgeli, dışarıdan gelebilecek darbelere ve kilit tarafına yapılacak zorlamalara karşı özel çengel şeklinde tırnağa sahip yeni çelik kapılarımız tamamen dayanıklı ve güvenli olarak üretilmektedir.

Amaç evininizin ve iş yerlerinizin tam güvenliğini sağlamaksa işte Umut Çelik kapı Karizma tarafından yapılmış ve insanlığın hizmetine sunulmuştur.Yüzlerce modelin yanında dilediğiniz tasarıma sahip, her bütçeye uygun, ucuz çelik kapı, daire giriş kapıları, yüksek güvenliğe sahip, özel imalat celik kapı, ferforje bina giriş kapısı, villa kapısı imalatı ve satışını yapmaktayız.

Sitemiz aracılığıyla çelikkapı çeşitlerimizi görecek, kendi zevkinize göre kapılarınızı oluşturabilecek, çelik kapı fiyatları görebilecek, online sipariş verebileceksiniz.

Her zevke ve her mekâna uygun çelik kapılar üretmekte bunları sizin zevkinize sunmaktayız.

#çelik kapı #pendik çelik kapı # # #


Benzer Firmalar