Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » KAYSERİ Evden eve nakliyat » KAYSERİ AVCILAR NAKLİYAT - EVDEN EVE TAŞIMACILIK

KAYSERİ AVCILAR NAKLİYAT - EVDEN EVE TAŞIMACILIK


Güllük mah. Yunus Emre Cad. Belediye Dükkanları No: 23 Melikgazi

Telefon1: 0352 320 01 49

Telefon2: 0506 871 16 05

Fax: 3200149

Web: www.avcilarnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:15 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Avcılar Evden Eve Nakliyat
1990 yılında temeli Kayseri`de , Muzaffer Aydoğan tarafından atılan şirketimiz ; müşteri memnuniyetini esas alan misyonu ve kaliteli hizmet politikası ile Evden Eve Nakliyat sektöründe adını duyurmaya başlamıştır.
Daha sonraki yıllarda Firma Yönetimine Muzaffer Aydoğan`ın oğlu Fesih Aydoğan geçmiştir, tek araç ile yola çıkan firma şuan bünyesinde 3 araç ve 15 personel bulundurmaktadır.

Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti , amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat şirketi olarak bu piyasada var olmaktır.

Evden Eve Taşımacılık , Ofis Taşımacılığı , Parça Eşya Taşımacılığı , Depolama Hizmetleri , Askılı Tekstil Taşımacılığı , Piyano Nakliyesi , Fuar ve Stant Malzemeleri Nakliyesi gibi çeşitli alanlarda hizmet vermekte olup işimizi en doğru , en pratik ve en hızlı şekilde özelinize ve tüzelinize hiçbir zarar getirmeden yerine getirmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

kayseri evden eve nakliyat, kayseri evden eve taşımacılık, kayseri nakliyat, kayseri taşımacılık, kayseri evden eve, avcılar nakliyat, avcılar evden eve, kayseri nakliyat firmaları, kayseri evden eve nakliye, evden eve, kayseri evdeneve, eşya taşıma, ev taşıma, ev nakliyesi, ankara evden eve, istanbul evden eve, izmir evden eve, mersin evden eve, iller arası taşımacılık, şehirler arası nakliye, nakliye, nakliyat, ev eşyası taşıma, ev eşyası nakliyesi, kayseri nakliye firmaları

#nakliyat #taşımacılık #evden eve nakliyat #avcılar nakliyat #kayseri nakliyat


Benzer Firmalar