Latro Kimya Dış Ticaret Ltd. Şti.


Atatürk Sanayi Bölgesi İbni Sina Cad. No:3 Kat:1 Hadımköy

Telefon1: +90 212 771 60 36

Telefon2: +90 530 935 66 33

Fax: +90 212 771 60 35

Web: www.latro.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Latro Kimya Dış Ticaret Ltd. Şti.(www.latro.com.tr ); deneyimli kadrosu, Ar-Ge, Kalite Kontrol ve Uygulama Laboratuarları ile tekstil sektörünün ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ve ürettiği kimyasallarla kendini ispatlamış Denge Kimya & Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. (www.dengekimya.com ), hijyen kimyasalları üretiminde faaliyet gösteren Uğur Kimya Mak. San. Tic. Ltd. Şti’nin (www.ukmkimya.com) oluşturduğu şirketler grubunun en genç ve dinamik parçasını oluşturmaktadır. Şirketimiz, kimyasal hammadde tedariki ve pazarlamasında farklı sektörlere en güvenilir kaynaklardan, en kısa sürede ve en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Şirketimizin faaliyet alanlarının yalnızca bir bölümünü oluşturan Silikon ve Silikon türevleri üretiminde dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan Momentive Performance Materials distribütörlüğüne sahiptir. Firmamız müşterilerine ürün seçimi, laboratuar testleri kalifikasyon ve uygulama metotları hakkında yardım edecek gereken teknik desteği sağlayacaktır.
Yurtiçi veya yurtdışı hammadde tedarik ve satışı alanında ciddi hedefleri olan Latro Kimya müşterilerine sunacağı geniş ürün yelpazesi, güvenilir ve şeffaf bir kuruluş olma özelliği ile çalışmalarına başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Ürün gruplarımız arasında;
- Textile Enhancers
- Textile Softeners
- Silicone Antifoams
- Köpük Önleyici Emülsiyonlar
- Polydimethylsiloxane, silikon yağları ( 50 - 100 - 350 - 500 - 1000 -5000 - 12500 - 30000 viskozitelerde)
- Polymethylhydrogensiloxane
- Amino fonksiyonel siloksanlar
- Silikon Elastomerler
-Thiourea dioxide
- Polyacrylate
- Glucoheptonate
- Reçine ( Glyoxal )
bulunmaktadır.

Faaliyet alanlarımız kapsamında alçı levha üreticileri, ayakkabı parlatıcı üreticileri, tekstil yan kimyasalı üreticileri, süt silikon üreticileri, kereste imalatçıları, demin kimyasalı üreticileri, kalıp ayırıcı üreticileri ve kimyasal hammadde kullanıcıları yer almaktadır.

#silikon yağı, PDMS, köpük kesici, yumuşatıcı, #polyacrylate, glucoheptonate, glyoxal resin, reçin #amino fonksiyonel siloksanlar, #Polymethylhydrogensiloxane #Textile Enhancers, textile softeners, antifoams,Po


Benzer Firmalar