Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » SAMSUN Akaryakıt » Korkmaz Ticaret Ltd. Şti.

Korkmaz Ticaret Ltd. Şti.


Kılıçdede mah. Çubukçu cad. No:2

Telefon1: 0(362)230 18 86

Telefon2:

Fax: 0(362)234 40 33

Web: www.korkmazticaretsu.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Korkmaz Ticaret 25.01.1978 Yılından Günümüze Kadar Siz Değerli Halkımıza Hizmet Vermektektedir.

25.01.1978 Tarihinde Gıda Sektörü Olarak Hizmete Başlayan Firmamız 12.05.1991

Tarihinde Karadeniz Tüp Gaz Bölge Bayiliği Almıştır ve Halen Hizmete Devam Etmektedir.

Ayrıca 19.01.2000 Yılında Akdağ su Samsun Bölge Ana Bayisi Olmuştur.

Sektörlerimizde Uzman Ekibimizle Kaliteli Hizmet vermenin Gururunu Yaşamaktayız.


Ürün ve Hizmetler

LADİK AKDAĞ SU

Ladik Akdağ Doğal Kaynak Suyu, Samsun`un Ladik ilçesinin Akdağ eteklerinde bulunan Soğanlı Köyü Yaylasında rakım 1340 metrede yeryüzü ile buluşmuştur.

Kaynağın çevresinde suyu kirletici, hijyenik ortamı bozucu herhangi bir yerleşim yeri veya sanayi bölgesi ya da kirletici herhangi bir unsur bulunmamaktadır.


Günümüzde su içme ihtiyacımızı; pet şişeler ve halk tabiri ile damacana ile gidermekteyiz. Şehir şebeke sularına olan güven çelişkisi ve sudan almak istediğimiz damak tadı bu tercihlerimizi oluşturmaktadır. Sağlık ve damak tadımız için para verip su alıyoruz

Asla her su; içindeki mineral, diğer maddeler ve içim hoşluğu açısından aynı değildir.

Ladik Akdağ Doğal Kaynak Suyu Sağlık Bakanlığı analiz sonuçlarına göre hem Bakanlığın hemde Dünya Sağlık Örgütünün kıstaslarına uygundur.

KARADENİZ TÜPGAZ

Türkiye’yi tüpgazla tanıştıran Karadeniz Tügaz, evlere ve işyerlerine yarım asırdır güvenli ve konforlu enerji sunuyor. Yemek pişirmek, ısınmak ve sıcak su sağlamak için kullanılan tüpgaza adına veren Karadeniz Tüpgaz, ülke geneline yayılan bayi ağı aracılığıyla her gün yüzbinlerce eve ve işyerine ulaşıyor.

Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle beş milyon ailenin tercihi olan Karadeniz Tüpgaz, sunduğu yeniliklerle tüpgaz alanındaki liderliğini sürdürüyor. Değişik ihtiyaçlara yönelik farklı tüpgaz ürünlerini en üst düzey güvenlik standartlarında tüketicilerine sunan Karadeniz Tüpgaz, Türkiye’nin en bilinen ve güvenilen tüpgaz markası konumunda bulunuyor.

Tüpgaz alanında pek çok dernek tarafından ödüllendirilen Karadeniz Tüpgaz, Türkiye Kalite Derneği tarafından yapılan 2006 yılı Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması’nda da tüm markalar arasında en yüksek puanı alarak memnuniyeti en yüksek marka oldu. Ayrıca Best Brands 2008 Araştırması`nda LPG kategorisinde marka gücü bazında lider marka olan Karadeniz Tüpgaz, tüm kategoriler bazında bakıldığında 4. sırada yer almaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar