TASKIRAN DIS TICARET


Uçarlı Sk. 57/12 Hoşdere Cad. Çankaya ANKARA

Telefon1: 0 312 466 76 86

Telefon2:

Fax: 0 312 466 53 24

Web: WWW.CINTICARETREHBERIM.COM

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Taskiran Dis Ticaret Ltd, Co. 2006 yılında Çin ile yapılan ithalat ve ihracatta dogan sıkıntıları, anlaşmazlıkları, hukusal ve ticari eksiklikleri gidermek, kolay bir ticaret anlaşması yapmak ve karli bir şekilde neticelendirmek amacıyla kurulmustur. Siz musterilerimizden gelen tavsiyeler, yonlendirmeler ve zamanla katlanan is tecrubelerimizle, siz kiymetli musterilerimize istendigi zamanda, istenilen yerde en kaliteli hizmeti yasatiyor ve sizlere bunu hissettiriyoruz. Eger sizde ithalat veya ihracat yaparken sadece kendi karliliginizi dusunmek ve risklerden kurtulmak istiyorsaniz, profosyonellerle calisin iciniz rahat olsun.


Amacımız herkesin kendi işini yaparak, karşılıklı menfaatleri gözeterek uzun soluklu ticari ilişkiler tahsis etmek ve bunların devamını diaolog ve anlayış ile sürdürmek.


Hedefimiz size Çin ile yapmak istediğiniz ticari işlerinizde maximum kar marji saglamak, urun kalitesi, zamaninda ulastirma, kalite gozetimi gibi kar marjinizi etkileyecek hususlari hassasiyetle ve Cinlilerin dilinden anlayarak, size kendi is sektorunuzde kolay calisma imkanlari sunmaktir.



TASKIRAN INTERNATIONAL TRADE LTD., COMPANY

ANKARA OFFICE

BEIJING OFFICE


Ürün ve Hizmetler

ÜRÜN ve ÜRETİCİ ARAŞTIRMASI

Firmamız tarafından ithal etmek istediğiniz ürünleri ve üreticileri sizin için araştırır, elde ettiğimiz sonuçları ise rapor halinde size göndeririz. Çin`de çok fazla üretici olduğundan dolayı seçme hakkınız vardır, yani istediğiniz kaliteyi fasondan orijinaline kadar siz belirlersiniz. Biz sadece teknik bilgileri hazırlarız ve bu işlem çok kısa bir süre içinde tamamlanır ve tarafınıza dönüş yapılır.

FİYAT ARAŞTIRMASI

İthal etmek istediğiniz ürünün üreticileri ile temas kurar ve fiyat isteğinde bulunuruz ve eğer isterseniz sizin kendi markanızı da ürettirebiliriz hatta bayilik ve distribütörlük de alabilirisiniz ve fiyatı da daha uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca ithal etmek istediğiniz ürünün örneği hazırlatılır ve daha detaylı bir rapor tarafınıza iletilir.

TERCUMANLIK ve REHBERLİK

Çin`e yapacağınız ticari, turistik ve iş ziyaretlerde, Çince-İngilizce, İngilizce-Çince, Çince-Türkçe, Türkçe-Çince tercümanlık ve rehberlik hizmeti verilir.



FABRİKA GÖRÜNTÜLEME (Qualified Supplier)

Sipariş vermek istediğiniz takdirde fabrikaları ve üreticileri ister beraber ister sizin adınıza biz ziyaret ederiz. Orada fabrikayla ilgili videolar ve resimler çeker ve ne kadar güvenilir olduğuna dair araştırmamızdan sonra yorumlarımızın da olduğu raporu size göndeririz.

KARŞILIKLI PAZARLIK ve SÖZLEŞME HAZIRLANMASI

İthal etmek istediğiniz ürünle alakalı, üreticiyle sözleşmeniz yapılır. Ve sözleşmede gümrük işlemleri, ödeme, navlun bedelleri, teslimat ve CIF, CNF FOB vesaire fiyatlar gibi teknik destek hizmet verilir.

ÜRETİM KONTROLÜ ve TESLİM ALMA (AQL, DUPRO, PSI)

Üretim sürecinde üretilen malın güvenilirliğini istediğiniz kriterlere uyup uymadığını üretim esnasında kontrol ederiz. Gerekli görüldüğü takdirde üretim aşamasındaki numuneler rasgele seçilerek tarafınıza gönderilir. Teslim alımda ürünler son bir kez daha kontrol edilir ve işlem tamamlanır. Daha sonra shipment işlemlerine başlanır ve istediğiniz ürün istediğiniz özelliklerle tarafınıza teslim edilir.

CONTAINER YÜKLEMELERİ (CLC)

Container yüklemesi yapılırken yüklemeye tarafımız refakat eder ve yükleme kontrolleri yapılır. Yüklenen malın paketlenmeleri, koli adedi, ağırlıkları ve kod numaraları kontrol edildikten sonra limana gönderim yapılır.

RESMİ İŞLEMLERDEKİ TAKİP

İthal etmek istediğiniz ürün ile ilgili evrakların hazırlanması ve takibi, üretici fabrikayla beraber koordine edilir. Ama oluşabilecek herhangi bir hatayı önlemek son bir kontrol tarafımızca sizin için yapılır.





TASKIRAN INTERNATIONAL TRADE LTD., COMPANY

ANKARA OFFICE

BEIJING OFFICE


#ITHALAT IHRACAT #ULUSLARASI TICARET #MADEN #OTO PARCA #


Benzer Firmalar