YILMAZ KARDEŞLER MERMER


gökpınar köyü yatağan muğla

Telefon1: 05444722414

Telefon2:

Fax: 02525747149

Web: www.yilmazmarble.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vizyon & Misyon

YILMAZ KARDEŞLER MERMER vizyonu kalite bilinciyle müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesini artırmaktır. Firmamız doğal taş sektöründe bölgenin en seçkin firmalarından biri olmayı ise misyonu olarak benimsenmiştir. Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmaktır.

Yılmaz Kardeşler Mermer bu hedeflere eğitimli, yetenekli ve yetkin insanlarla ulaşacağının bilinciyle hareket etmektedir.

Kendi ocaklarından çıkardığı mermer ve onyx in yanısıra Türkiye`nin çeşitli yerlerinden getirdiği bloklarla değişik renk ve desendeki granitleri iç pazar ve dış pazara sunmaktadır.

Yılmaz Kardeşler Mermer gerek ocaklar/blok bazında gerek ebatlanmış taş bazında gerekse yeni ocaklar ve mermer çeşitliği konusunda müşterilere sürekli yenilikler sunmaya devam edecektir.

Kalite Politikası

Firmamızın ana ilkesi müşteri memnuniyetedir. Buna ulaşmak için değişen müşteri taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat vermek, ürünü hatasız ve tam zamanında göndermek mutlak şarttır.

Şirketimizin misyonu müşterilerin, çalışanların ve ilişkide bulunduğumuz üçüncü kurumların refah seviyesini yükseltmek ve buna katkıda bulunmaktır.

Verimli çalışmalı ve elimizde bulunan kıt kaynakları etkin kullanmalıyız.

Çalıştığımız ve içinde bulunduğumuz çevrenin temiz ve emniyetli olmasına özen göstermeliyiz.

Müşteriye en iyi hizmeti, kaliteli ürünü sunabilmek için idari ve personel kadromuz ile bu amaç doğrultusunda çalışmalıyız.


Ürün ve Hizmetler

mermer granit traverten doğal taş

#mermer granit #mermer sanayi #doğal taş #mermer fabrikası #mermer makinesi


Benzer Firmalar