Ademsan Makine


İvedik Organize Sanayi Sitesi 28. Cadde 687. Sokak No:94 Ostim Yenimahalle

Telefon1: 0090 312 3940474

Telefon2:

Fax: 0090 312 395 31 44

Web: www.ademsan.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Azerbeycan, Gürcistan, Suudi Arabistan, Güney Afrika Ülkeleri, Cezayir, Dubai, Katar

Hafif inşaat makineleri sektörüne kaliteli, pratik ve ekonomik çözümler sunmakta olan firmamız, Ankara Ostim Organize Sanayi’de, deneyimli ve dinamik kadrosuyla, son teknoloji ile donanmış, yüksek hassasiyetli teknolojik üretim yapan fabrikasıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Ademsan Makine olarak temel felsefemiz, kaliteli ve kullanımı kolay ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktır. Bu felsefe ile yola çıkarak, üretim aşamasında dünyaca kendini ispatlamış parça ve ekipmanları kullanmaktayız. İnşaat demiri kesme ve demir bükme makineleri gibi hafif inşaat makinelerinin yanısıra cephe temizlik makineleri ve elektrikli asma iskeleler gibi bina bakım sistemleri imalatı ve satışı yapan firmamız yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuştur.
Ademsan Makine olarak, konusunda uzman ve yüksek seviyede teknik bilgiye sahip kadromuzla, Dünyanın her yerine teknik servis sağlamaktayız.

Ankara Ostim Organize Sanayi’deki fabrikamızda, son teknoloji modern makinelerle, imalatın her aşamasında kalite kontrol yaparak, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktayız.

ANAHTAR KELİMELER

Demir bükme makinaları, Demir kesme makinaları, Cephe temizlik makinaları, Elektrikli asma iskeleler,
Rebar bending machines, Rebar cutting machines, Building maintenance Unit, Building maintenance Equipment,
Construction steel bending machine, Construction steel cutting machine, Bina bakım makinaları, Roof car,
Facade cleaning system, Suspended scaffolding platform, Facade maintenance system, Facade access equipment,
Exterior access equipment, Building access equpiments, Suspended access support equipment


Ürün ve Hizmetler

Demir bükme makinaları Demir kesme makinaları Cephe temizlik makinaları Elektrikli asma iskeleler Rebar bending machines Rebar cutting machines Building maintenance Unit Building maintenance Equipment Construction steel bending machine Construction steel cutting machine Bina bakım makinaları Roof car Facade cleaning system Suspended scaffolding platform Facade maintenance system Facade access equipment Exterior access equipment Building access equpiments Suspended access support equipment

#Demir Bükme #Demir Kesme #Cephe Temizlik #Cephe Bakım #Asma İskele


Benzer Firmalar