Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik imalat ve satış » AKKA Bant ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.

AKKA Bant ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.


Giyimkent E7 Ada B167 Blok No:22 Esenler/İSTANBUL

Telefon1: (212) 438 48 58 – 59

Telefon2:

Fax: (212) 438 48 60

Web: www.stormalzeme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKKA, %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile stor perde malzemelerini müşterilerine en yüksek kalitede ulaştırma gayesi çerçevesinde kısa sürede sektöründe hızla yükselen bir ivme yakalamış, müşterilerinden aldığı pozitif tepkilerle gün geçtikçe büyüyen bir müşteri portföyüne sahip olmuştur.
Stor perde üreticilerinin perde üretiminde kullandığı tüm malzemeleri sektörde iddialı bir şekilde tedarik eden firmadır AKKA.


Ürün ve Hizmetler

akka , stor , stormalzeme , stor perde , store perde , sıtor , mekanizma , stor mekanizma , katlamalı , katlamalı mekanizması , katlamalı perde mekanizması , stor perdeler , silikon , sutaşı , etek modelleri , stor kumaş , apreli , apre kumaş , stor aluminyum, stor boru , elçek , stor zincir, sonsuz zincir, stor çıta, etek çıtası , roling , kılçık , 7mm , 4mm , 5mm , 3mm , fitil , stor fitil , stor ekipmanları , portray , sosis mekanizma , montaj ayağı

# # # # #


Benzer Firmalar