Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » KONYA Otomotiv » AKPİSTON (YENİ AĞIRBAŞLI PİSTON SEKMAN SAN.TİC.LTD.ŞTİ.)

AKPİSTON (YENİ AĞIRBAŞLI PİSTON SEKMAN SAN.TİC.LTD.ŞTİ.)


fevzi çakmak mh.kostim özel organize san. sit. 10577. sk. no:1

Telefon1: 0332 342 44 25

Telefon2: 0332 342 44 26

Fax: 0332 342 44 28

Web: www.akpiston.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AK Piston Sekman Sanayi Tic. Ltd. Şti. 1974 yılından bu yana içten yanmalı motorlar için piston ve piston pimi üretimi konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firmamız Konya Kostim Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesisleri 3000 m2 açık alan üzerine kurulmuş 1500m2 kapalı fabrika alanından oluşmaktadır.

Üretim tesislerimizde 60-200 mm arasında değişen çaplarda 600`ün üzerinde çeşit ve tip piston ve piston pimi üretmekteyiz.

Ürettiğimiz pistonlar, dış ve iç piyasalardaki müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Uzun yılar içerisinde kazandığımız deneyim ve bilgi birikimi , uzman ve tecrübeli kadromuz, gelişmiş üretim teknolojimiz ile müşterilerimize ulusal ve uluslararası standartların öngördüğü kalite düzeyinin üzerinde kalite özelliklerine sahip ürünler sunmanın grurunu yaşamaktayız.

Uzman ve tecrübeli kadromuz teknolojinin en son yeniliklerini içeren modern üretim tesislerimiz, çok geniş imkanlara sahip olan modern laboratuarlarımız ile müşterimizin isteklerine en rasyonel ve en hızlı çözümleri üretmek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak çabası içerisindeyiz.

AK Piston, ürün kalitesinin sürekliliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile 21. yüzyıla. bir dünya markası olarak girmiştir.


Ürün ve Hizmetler

volvo scana daf mercedes man khd renault bmc fiat iveco land rover alfa romeo dacia skoda pevgeot toyota volkswagen hyundai ford jaguar kia lada mazda mitsubishi kia opel tofaş audi daihatsu perkins chrysler fend tümosan başak shetayer lombardini hatz kubota andoria petter vs...

#piston #sekman #gömlek #motor #soğutma


Benzer Firmalar