ANF TASARRUF SİSTEMLERİ


TABAKHANE MAH DEĞİRMAN CAD. NO:10 ERENLER

Telefon1: 02642411615

Telefon2: 05325840426

Fax:

Web: www.anftasarruf.com.tr.tc

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZ TASARRUF SİŞSTEMLRİ ÜZARINE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.


Ürün ve Hizmetler


ECHO POWER ELEKTRİKTE %25 TASARRUF CİHAZI
ECHO POWER; elektrik tasarruf ve faz koruma cihazıdır., Tamamen Türk malıdır. Enerji kontrol ve optimasyon cihazıdır. Kullandığımız elektrik alternatif elektriktir. Alternatif akım; zamana bağlı olarak yönü ve şiddeti değişen akıma denir. Alternatif akım; genelde büyük elektrik devrelerinde ve güçlü motorlarda kullanılır. Ancak evlerimizde ve iş yerlerimizde kullandığımız akım da alternatif akım sınıfına girmektedir. Kullandığımız bu sistem akımı ile gerilim tarasında faz farkını giderir.
ECHO POWER; elektrik tasarruf ve faz koruma cihazıdır.,

Tamamen Türk malıdır. Enerji kontrol ve optimasyon cihazıdır.

Kullandığımız elektrik alternatif elektriktir. Alternatif akım; zamana bağlı olarak yönü ve şiddeti değişen akıma denir. Alternatif akım; genelde büyük elektrik devrelerinde ve güçlü motorlarda kullanılır. Ancak evlerimizde ve iş yerlerimizde kullandığımız akım da alternatif akım sınıfına girmektedir. Kullandığımız bu sistem akımı ile gerilim tarasında faz farkını giderir. Elk.ürünlerimizin performans gereksinimini hesaplar ve gereken enerjiyi vermesiyle bakır, demir ve mıknatıslama değişimi, sakin bir enerji girişi ile fatura bedelinde düşüş meydana getirir. Sigorta ve saat çıkışında kullanabileceğimiz cihaz; kompanzasyon değerleri iyileştirmekte ve voltaj optimazasyonu yaparak tasarruf sağlamaktadır.

ECHO POWER; tesisat üzerinde çekilen akımın frekansını düzenleyerek kayıpları önler ve faturalarınızda %5 ile %30 arasında bir düşüş sağlar. Ani alçak ve yüksek dalgayı düzenleyerek ürünlerin hasar görmesini önler. Kullanılan elk.enerjisini regüle eder.Yani 220 Volt veya 380 Volt gibi enerjiyi sabitler.

ECHO POWER; kullanılan tesisata göre ve çekilen akıma göre değişik oranlarda tasarruf sağlar. Farklı ortamlarda farklı sonuçlar alınır.

ECHO POWER`un en büyük özelliği; lokal yerinde kompanzedir. Sayacımızdan geçen pis enerjimizi ve kaybolan enerjimizi ortadan kaldırdığı için tasarruf sağlamaktadır.

ECHO POWER`un temel iddiası; stabil voltajının verilmesi ve ürünlerin ömürlerini uzatmasıdır. Ortalama 10 yıl ömrü vardır. Çevre dostudur, yüksek kaliteli ve yasal bir üründür. Kullanımı çok kolaydır bakım gerektirmez, portatif bir cihazdır.

ECHO POWER; sadece akım düşümünde değil hormonikleri düzelterek kosinüsü etkiler, voltajı dengeler, kabloların ısınmasını önlemekte ve bu şekilde tasarruf sağlamaktadır. Hem Marka Patentli, hem Faydalı Model İşlev Patentli ve ayrıca Noter Tespit Tutanaklıdır.

ECHO POWER; genelde ev ve tüm iş yerlerinde kullanabileceğimiz bir cihaz olmakla beraber özellikle; buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, kombi, elektrikli süpürge, et şarküteri, çeşitli soğutucu dolaplar, florosan lambalar, elektrikli dikiş makineleri, değişik makineler ve özellikle sargılı motorlarda son derece yüksek tasarruf sağlamaktadır.


#ECHO POWER #ELEKTRIK TASARRUF CİHAZI # # #


Benzer Firmalar