Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Metal ve Yan Sanayi » Egeli Makina Sanayi ve Ticaret

Egeli Makina Sanayi ve Ticaret


Cmhryt.mhls.174 sk.no 8 Ulukent/Menemen/İZMİR

Telefon1: 0232 8333896

Telefon2:

Fax: 0232 8333770

Web: egelimak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılında kurulan firmamız EGELİ MAKİNA 2002 yılından bu yana Endüstriyel, Toz / Duman tutma - Toplama - Emme,Toz özütleme sistemleri Torbalama Filtre Tel Kafesleri ve Kafes kapaklarının üretim ve tedarikçisi olarak faaliyet göstermektedir.

EGELİ MAKİNA olarak genç, bilgili ve tecrübeli kadromuzla en modern teknolojiyi kullanarak üretim yapmaktayız ve sahip olduğumuz uluslar arası kalite belgesi ISO 9001- 2000 ile sizlere üretim kalitemizi kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz.

Firmamız teknolojik bir yenilik olarak toz filtrelemesinde kullanılan torbaların ömrünü uzatmak amacıyla tel kafeslerde kullanılan dairesel ringi kendimize özgü yıldız seklinde tasarlamış ve böylece filtre torbasının ömrünü 2,5 kata kadar arttırma başarısını göstermiştir.

Ayrıca duman veya tehlikeli atık ağırlıklı kirletici gazların filtre edilmesi için gaz yıkayıcı filtreleme sistemlerinin tasarım ve üretimini de yapmaktayız.

Birlikte çalıştığımız veya ürünlerimizi kullanan başlıca tanınmış firmalar şunlardır: Ege Çelik A.Ş., İzmir D.Ç., Habaş A.Ş., Edvan Vantilatör, Karınca Filtre, Aksu Makina, 5M Mühendistlik, Yazıcı D.Ç., Form Metal, Öztüre Kireç, Omya Kimya, Asmaş ve Gimas A.Ş.

Faaliyet alanlarımız içindeki tüm konularda bizi arayabilir, sorularınızı bize iletebilir, siparişlerinizi bize ulaştırabilir ve bizden her zaman fiyat teklifi alabilirsiniz .

Size en kaliteli ve ekonomik hizmeti sunmaktan her zaman mutluluk duyarız.


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel filtreleme sistemleri ekipmanları (tel kafes, venturi vb.)

#tel kafes #filtre sistem #endüstriyel filtre # #


Benzer Firmalar