Anasayfa » Turizm » MUĞLA Turizm » KARAMAN TOURS

KARAMAN TOURS


MÜŞTAKBEY MAH. RAGIPBEY CAD.AHMET YESEVİ SOK.ULUSOY2 APT.ZEMİN KAT MUĞLA

Telefon1: 0 252 212 17 32

Telefon2: 0 554 702 33 66

Fax: 0 252 212 99 79

Web: www.karamantours.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karaman Tours Seyahat Acentası bir Olcay Tur Ltd. Şti. Kuruluşudur.
Yurtiçi, şehirlerarası ve şehiriçi geziler, turlar, personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı konularında tecrübemizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hizmetlerimizde kullandığımız otobüs ve minibüslerin çoğu şirketimize ait bulunmakta, kiralanan araçlarda ise yüksek standart sağlanmaktadır. Otobüslerin periyodik bakımları güvenilir tesislerde yapılmakta, mevsim koşullarına uygun tertibat alınmaktadır. Personeline sürekli meslek içi eğitim verilerek insani ilişkilerde maksimum düzeyde başarı sağlanmaya çalışılmaktadır.
Türkiye’nin önde gelen prestijli firmalarının son model, bakımlı araçlarını ve araçlarımızı hizmetinize sunuyoruz. Her türlü araç tipi ile uzun yol tecrübeli şöförlerle hizmet sunan firmamızı, tek araçtan filo kiralamasına kadar istediğiniz sayıda aracı rahatlıkla hizmetinize sunar. Güven, zaman, konfor, turizm ve personel, servis taşımacılığında hizmet anlayışımızın temel ilkesidir. Eğitimli ve deneyimli operasyon kadromuz, %101 müşteri memnuniyeti anlayışı ile konforlu hizmet sunmaktadır. Dinlenmek eğlenmek sizin de hakkınız. Sevdiklerinizle beraber güzel vakit geçirmek ve yoğun iş stresinden kurtulmanız için Olcay Tur. Turizm her zaman yanınızda. Artık yurt içi yurt dışı uçak bileti işlemleriniz içinde Olcay Tur. Turizm hizmetinizde.
Şirketiz Hakkında :
Olcay Tur. Turizm 1996 yılında kurulmuş olup, öğrenci ve gençlik turizminde yurtiçi hazırladığı tatil programları, organizasyonları ile alanında Muğla’da öncü firmadır. Profesyonel, dinamik ve yenilikçi ekibi ile her zaman kaliteli organizasyonlara imza atmış ve halkımızın tatil konusunda danışmanı olmuştur.
Özellikle üniversite, lise ve ilköğretim gençliğine yönelik trend belirleyici nitelikte turlar ve eğlence aktiviteleri düzenleyerek tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve güvenini kazanmak misyonumuzdur. Bu amaca ulaşabilmek için yenilikleri takip etmek ve gelişimine açık olmak gerekliliğinin bilincindeyiz.
Her ne kadar isteğe göre hazırlanmayı tercih etsekte ekte bazı genel gezi programlarını bulabilirsiniz. Firmamız, güvenlik ve disiplin şartını göz önüne alarak geleceğimiz olan çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi en güvenli şekilde evlerinden alıp yurdumuzun her bir köşesine ulaştırıp ordan tekrar evlerine ulaştırmak için en güvenli ve en konforlu şartları sağlamıştır. Firmamız, geleceğimizin teminatı olan, bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
Tüm sürücülerimiz sosyal güvence altında olup ticari araç kullanma belgelerine sahiptir, tüm eğitim ve seminerlerini başarı ile tamamlayarak iş deneyimlerinin zirvesinde, sorumluluk sahibi, trafik kurallarına mümkün mertebede dikkat ederek güler yüzleriyle takdir kazanmış kişilerdir.
Bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

Muğla-Merkez-Marmaris-Dalaman-Bodrum-Fethiye`de havaalanı transferleri, uçak bileti satışları, rent a car, yurt içi yurt dışı turlar, okul gezileri, öğrenci taşıma

#air port transfer #uçak bileti #rent a car #yurt içi tur #otobüs minibüs kiralama


Benzer Firmalar