5 D ENGLISH CENTER


MEHMET AKİF CAD. NO:32/2

Telefon1: 02125977969

Telefon2: 02125976929

Fax: 02125977969

Web: www.5denglishcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:14 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AVRUPA

5D ENGLISH CENTER, dil eğitimine ihtiyaç duyan öğrencilere bu konudaki eksikliklerini gidermek ve onların iyi eğitim almalarını sağlamak için 15 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Eğitim sistemi olarak dünyanın seçkin dil okullarında kullanılan 6 seviyelik eğitim sistemini kullanmaktadır. Bu sistemde her seviye 144 saatte öğrencilerimize verilmektedir.
Her kurun içeriği o kurun seviyesine uygun olarak öğrencinin sistemli bir şekilde ilerlemesi için hazırlanmıştır. Aynı zamanda, bir dilin ana yapısını oluşturan, gramer, yazma, konuşma, dinleme ve okuma dersleri eğitim sistemimiz içerisinde dengeli olarak yer almaktadır.
144 saatlik eğitim sistemimiz dışında öğrencilerimize gün içinde ücretsiz aktiviteler sunarak onları İngilizce`den uzaklaştırmamaya çalışarak en hızlı ve en kolay yollarla İngilizce öğrenmelerini sağlamak. Tabi ki en yüksek verimi alabilmek amacıyla öğrencilerin düzeylerine uygun sınıflarda ders görmelerini sağlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Derslerimiz en fazla 10 kişilik sınıflarda, konusunda en az üç yıl tecrübeli İngilizce Öğretmenliği branşından mezun, öğrencilerin yabancı dil öğrenmesini kolaylaştırıcı bilgiye ve donanıma sahip Türk ve Yabancı öğretmenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

#İNGİLİZCE #ENGLİSH #MATEMATİK #EĞİTİM #KURS


Benzer Firmalar