LOLİTA ECZ.HAST.MLZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


MALKOÇOĞLU MH .ESKİ EDİRNE ASFALTI NO:115

Telefon1: 2126196601

Telefon2: 2126196602

Fax: 212 606 22 01

Web: www.lolita.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TARİHÇEMİZ :
Şirketimiz 1972 yılında kurulmuş olup kauçuk ve plastik alanında üretici firma olarak hizmet vermektedir. Üretim hattına 100 metrekarelik mütevazi yerinde başlayan firmamız zaman içerisinde kazancını tesisleşmeye aktararak 1500 metrekarelik üretim alanına ulaşmıştır. İşinin kalitesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan firmamız 5 olan ürün çeşidini 80 ‘e çıkararak müşterilerine geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Geniş ve kaliteli ürün profili ile hizmet veren firmamız Gazi Osman Paşa’daki fabrikamızla çalışmalarına devam etmektedir.

ÜRETİM SAHAMIZ:
Şirketimiz kauçuk ve plastik alanında hizmet vermekte ve üretim yapmaktadır. Şirketimizde geniş ürün yelpazesi olarak eczane,hastane ve laboratuvar malzemeleri üretilmektedir. Ayrıca tecrübe ve bilgi birikimimizle diğer sanayi dallarına kauçuk ve plastik ürünlerin imalatında destek vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

medikal;imalat, kauçuk, eczane, termofor, buz kesesi, damlalık, hasta altı simit, hasta altı muşamba, pesser halkası, puar, kapaklı damlalık, mezur ölçek, kulaklık, göz kadehi, bantesmark, esmark bandaj, biberon, emzik, bıberon kapağı, sürgü, ördek, kılıflı etmofor, sıcak su torbası, biyot, parmaklık, tirle, kuzu emzik, 3 yollu puar, kolonya puarı, kolonya mantarı, pomat kutusu, opetri kutusu, eppendorf tüpü, pastör pipeti

#medikal, imalat #termofor, pesser halkası #buz kesesi, damlalık #sürgü, puar #petri kutusu, pastör pipet


Benzer Firmalar