GÜÇLÜ DEKORASYON


Karabaş Mah.L.Atakan Cd. Kınay İşh.3/3 İzmit/KOCAELİ

Telefon1: 0262 325 47 74

Telefon2: 0507 976 6010

Fax: 0262 325 54 72

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:26
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Aktif

GÜÇLÜ MAKİNE ve İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ULUSLARARASI STANDARTLARDA SON TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK BİRİKİMİNİ, KALİTELİ ÜRETİM ve SINIRSIZ HİZMET PRENSİPLERİ İLE BİRLEŞTİREN, İŞLETMENİZİN VERİMLİLİĞİNİ, YUVANIZIN GÜVENLİĞİNİ, SİZİN HUZURUNUZU ARTIRMAYI HEDEFLEYEN ÇÖZÜM ORTAĞINIZDIR.



- Koşulsuz ve Sınırsız Müşteri Memnuniyeti

- Son Teknolojiye Dayalı Sistemlerle Statik ve Durum Analizi

- İhtiyaca Uygun Hassas Projelendirme

- Kaliteden Fedakarlık Etmeden Üretim

- Satış ve Teslim Sonrası Sınırsız Hizmet





Müşteri memnuniyeti, her şirket için faklı anlamlara gelir. GÜÇLÜ MAKİNE ve İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için ise yukarıda ki prensiplere ve hizmeti saygı ile yapmaya bağlı kalmaktır. Bunun sonucu olarakta; siz değerli müşterilerimize merhaba dediğimiz günden beri, sizlerden, bizi çok fazlası ile memnun eden bir bağlılık ve destek görmekteyiz. Biliyoruz ki bu desteğimizin arkasında `` Verdiğimiz sözlerin daima arkasında durmak ve sözlerimizi tutmakla beraber, siz değerli müşterilerimizin hayatını ve işlerini kolaylaştırma`` çabalarımızın yattığına inanıyoruz. GÜÇLÜ MAKİNE ve İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. olarak, bugüne dek yaptıklarımız ile bugünden sonra yapacaklarımızın da teminatını verdiğimize inancımız tamdır.



GÜÇLÜ MAKİNE ve İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ` ni faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde bugün ki konumuna gelmesini sağlayan tüm değerli dost ve müşterilerimize bize olan güven ve destekleri için sonsuz teşekkürler.





GÜÇLÜ MAKİNE ve İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Ürün ve Hizmetler

İnşaat, Makine, Çelik Konstrüksiyon, Dekorasyon, Peyzaj, Tekstil, Prefabrik, Konteyner, Nakliye, Taşımacılık, Sigortacılık, Aracılık, Broken services, Üretim tesisleri, Proje, Mimar, Mühendis, Üretim, Montaj.

#korkuluk sistemleri #alçı - alçıpan, kortonpiyer uygulamaları #iç dekorasyon #peyzaj, yalıtım #Cephe sistemleri


Benzer Firmalar