Fors Bilişim Yazılım Donanım ve Otomasyon


Erciyes Üniversitesi

Telefon1: 0352 224 32 80

Telefon2:

Fax:

Web: www.forsbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fors Bilişim Yazılım Donanım Otomasyon ve Ar-Ge Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Erciyes Üniversitesi TEKNOPARK binasında hizmet etmektedir.

Fors Bilişim, sektöründe tecrübeli, yetenekli, yaratıcı, işine önem veren ve Bilgi Teknolojileri alanında ileri seviye bilgi sahibi BT uzmanlarından oluşan bir oluşumdur. Fors Bilişim ekibi; danışmanlıktan, proje oluşturulmasına, projenin gerçekleştirilmesinden, projeyi uygulamaya kadar her aşamayı yürütebilecek yetenektedir.

Fors Bilişim için aslolan müşteri memnuniyetidir. Fors Bilişim olarak siz müşterilerimize global pazarda bir adım daha önde olabilmelerini teklif ediyoruz.


Vizyon & Misyon:

Vizyon: En doğru ve katma değerli çözümü en uygun araçlarla geliştirmek, bu çözümü iç ve dış müşteri odaklı bir iş ortaklığı ile anahtar teslimi olarak kullanıma sunmaktır.

Misyon: Müşterilerimizin farkında olduğu ya da olmadığı tüm problemlerinin çözümü için projeler geliştirmek ve bu projeler ile güncel teknoloji ve imkanları en uygun şekilde müşterilerimizin kullanımına sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Ön Muhasebe Sistemi, Ticari Sistemi, Endüstiriyel Otomaston Sistemleri, Eğitim Sektörleri, Soru Bankası, Dersane Yönetim Sistemi, Mobil Çözümler, El Terminali, Barkod Sistemi, Depo Otomasyon Sistemi, Sıcak Satış Sistemi, Optik Form Okuma Sistemi, Fire Takip Sistemi

#Muhasebe Sistemi #Sıcak Satış #Depo Otomasyon Sistemi #Sıcak Satış Sistemi #Soru Bankası ve Optik Okuma


Benzer Firmalar