Çağdaş Fermuar


Çağlayan Park Sok. No:32 Kağıthane-İstanbul

Telefon1: 0212 232 47 57

Telefon2: 0212 246 64 51

Fax: 0212 247 75 25

Web: www.cagdasfermuar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fermuar ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren Çağdaş Fermuar kaliteli zengin ürün çeşidi ve hızlı servisi ile müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeyen dinamik kadrosu ile taleplerinizi en kısa süre içerisinde yerine getirmek için kurulmuştur.

Fermuar ve aksesuarları ilgili yaşadığınız sorunlarınızı sona erdirmek, uzman bir tedarikçinin iş akışına olan avantajlarını keşfetmek istiyorsanız, her zaman sizinle çalışmaya hazırız.
İthal fermuar markamız olan SBS™ ` ve üretimini yaptığımız yerli markamız NEW™ sahip olması gereken bütün kalite belgelerine sahip olup %100 firmamızın garantisi altındadır.Çağdaş Fermuar İstanbul Çağlayan`daki merkezinden hizmet vermektedir. Merkezimizde, imal ettiğimiz NEW ve, bayisi olduğumuz SBS markalarının tüm ürünlerinin sergilendiği showroomu ziyaret ederek fermuar ile ilgili bildiklerinizi yeniden gözden geçirebilir, Çağdaş Fermuar`ın farkını anlayabilirsiniz.

İlk açıldığı günkü amatör ruhunu profesyonellikle harmanlayarak muhafaza eden firmamız, küçük-büyük ölçekli ayırt etmeksizin, tüm müşterilerine profesyonel kadrosu ile yüksek kalite yönetimi çerçevesinde hizmet vermeye devam ediyor.


Ürün ve Hizmetler

Gizi Diş Fermuar - T-5 4x4 Fermuar - Metal Fermuar - Kemik Fermuar - T-10 Polyester Fermuar

# # # # #


Benzer Firmalar