MySYS Yazılım ve Bilişim Sistemleri San.Tic.


Ceyhun Atıf Kansu Cad. 45. Sk. 3/2

Telefon1: 03122867373

Telefon2:

Fax: 03122867343

Web: www.mysys.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılına kadar BT-Bilişim olarak faaliyetini sürdüren firmamız 2005 yılında yeni bir yapılanma ile “MYSYS Yazılım ve Bilişim Sistemleri” adı altında kurum ve işletmelere profesyonel çözümler sunmaya devam etmektedir.

Firmamız, yazlım geliştirme platformları, veritabanı uygulamaları, web programcılığı alanlarında en üst seviyedeki teknolojiyi kullanmaktadır. Ayrıca tümleşik sistemler ve mobil uygulamalar üzerinde uzun zamandır özgün yazılımlar geliştirmektedir.

Özellikle Yiyecek ve İçecek Sektöründe Satış Noktası Sistemleri konusunda geliştirdiği profesyonel çözümlerle çok kısa zamanda marka haline gelmeyi başaran firmamız, ayrıca saha otomasyon sistemleri, akıllı ev sistemleri elektronik tasarım ve üretim konuları üzerinde de özel projeler yürütmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Resto Restoran Otomasyon Sistemi
Restoran işletmelerinin tüm ihtiyaçlarının bilgisayar ortamında çözülmesi için 1999 yılında başlayarak halen gelişimini devam ettiren bir projedir. Modüler bir yapıda olup her müşteriye farklı bir çözüm gerçekleştirmesi sağlanmıştır. Özellikle zincir restoranların tek bir merkez üzerinden yönetimi ve takibini gerçekleştirmesi sağlanmıştır. Resto; Türkiye genelinde 400 den fazla restoran işletmesi tarafından kullanılmaktadır.

Denge Otomasyon Sistemi
Kuruyemiş ve pastane sektörüne yönelik olarak geliştirilen ilk ve tek otomasyon sistemidir. En büyük özelliği teraziler ile entegre çalışması sayesinde tartılı ürünlerin merkezden stok takibinin gerçekleştirilebilmesidir. Ayrıca sistem içersinde yer alan depo yönetim ve saha takip sistemi ile firmanın fabrikadan başlayan ve müşteriye kadar devam eden tüm süreçlerinin takip edilmesini sağlamaktadır.

MySis Muhasebe Sistemi
MYSiS, işletmelerin ön muhasebe program ihtiyacını karşılayabilmek ve aynı zamanda Resto, Denge ve myPOS entegrasyonu ile çok şubeliişletmeler için merkezi çözüm sunamaya yönelik geliştirilen bir otomasyon sistemidir.

#resto restoran otomasyon sistemi #denge otomasyon sistemi #mysys #mysis #merkezi yönetim sistemi


Benzer Firmalar