AYTES MÜHENDİSLİK


Kayışdağı Yolu Cad. No:102/A

Telefon1: 0216-5766453

Telefon2: 0216-5766454

Fax: 0216-5766454

Web: www.merkezisistem.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Firmamız 1991 yılında üç ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur.Daha sonra 2000 yilinda Aytes Mühendislik adı altinda faaliyet gostermeye baslamistir.Firmamız inşaat, ısıtma ,soğutma,havalandırma konularında taahhütlerde bulunmakta ve bunlarla ilgili her türlü montaj ve projeleri yapmaktadır.Faaliyet konularımız ile ilgili sektörümüzün saygın firmaları ile çalışmaktayız. Kuruluş yılından bu güne kadar bir çok resmi ve özel müşterilerimizin; taahhüt işlerini zamanında ve birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanarak yerine getirdik.Firmamızın 1991 yılından bu güne kadar 10.000 `i aşan bir müşteri portföyü oluşmuştur.
Firmamız bir mühendislik kuruluşu olup MMO (Makine Mühendisleri Odası)`na kayıtlı ve yetkili olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız doğalgaz konusunda EPDK (Enerji Piyasası Denetleme Kurulu) ve IGDAS yetki belgelerine sahiptir. ITO (Istanbul Ticaret Odası)`na kayıtlı olarak faaliyet göstermektedir.
Değişen piyasa şartlarında firmamız ,iş hacmini artırmak amacı ile 2002 yılından itibaren cephe kaplama ve izalasyon alanlarinda faaliyet konularımız içine aldık.Bu kapsam dahilinde PAKSDING markası ile bina cephe kaplama faaliyetlerine devam etmekteyiz.

KALİTE POLİTİKAMIZ

VİZYONUMUZ
AYTES FİRMASININ ısıtma, soğutma ,havalandırma ve izalasyon alanlarında en çok bilinen, tercih edilen ve güven duyulan firma olmasını sağlamak.Ülkemiz sanayisinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYONUMUZ
Oluşturmuş olduğumuz kurumsal kültür ve ekip ruhu çerçevesinde müşteri şartlarına ve mevzuat şartlarına tam uygunluk, hız ve güvenilirlik kalite yönetimimizin ve tüm faaliyetlerimizin ana ilkesidir.Hizmet kalitemizin ve güvenilirliğinin bir kanıtı olan prosedürlerini oluşturduğumuz ve uygulamakta olduğumuz Kalite Yönetim Sistemimizin bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenerek sertifikalandırılması için tüm bölümlerimizle, birlikte bir ekip olarak gerekli çabaları gösteririz.
Hizmetlerimiz ile ilgili olarak gerekli tüm teknik bilgileri toplar ve hizmet uygulama planı çıkartırız. Kullanılan malzemenin uygun özellikler içerdiğinden emin olmak için kontroller yaparız ve uygun değilse uygunsuzluk prosedürü gerekleri uygulanarak kaliteli hizmet verebilmek için gerekli düzeltici veya önleyici faaliyetleri başlatırız. Bu sonuçlardan tedarikçi /müşteriye geri besleme yaparız. Hizmetlerimizin müşteri ve mevzuat şartlarını karşılamakla kalmayıp daha fazlasını sunması amacıyla hizmet kalitemizi arttırıcı yeni teknolojileri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek bünyemizde uygular, iş kapasitemizi ve performansımızı bu yönde sürekli geliştiririz. Kendi prosedürlerimizin uygulanmasını iç denetimlerle denetler ve prosedürlerimizin performans değerlendirmelerini yaparız. Ayrıca toplantılarla alınan sonuçların değerlendirilmesi ve iyileştirme çalışmalarının yapılmasını sağlarız.


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Kuruluşumuzun varlığının nedeni olan müşterilerimizin memnuniyet, şikayet ve önerilerinin alınması için bir s


Ürün ve Hizmetler

FAALİYET KONULARIMIZ A - TAAHHÜT:İnşaat, tadilat, iç/dış dekorasyon Klima ve havalandırma tesisatları Doğalgaz tesisatları Kalorifer tesisatı ve sıhhi tesisatlar Güneş enerjisi ve sistemleri Brülör tesisatları Endüstriyel tesis ve fabrika havalandırmaları Bakım onarım Proje ve keşif Plakalı eşanjörler Deprem ve Yangın güvenlik sistemleri Doğalgaz alarm sistemleri Siding Sisitemleri Bina Izalasyon SisitemleriB - PAZARLAMA:Sıhhi tesisat ve kalorifer tesisat malzemeleri Güneş kollektörleri Pompa, hidrofor, brülör PVC pis su ve temiz su malzemeleri Kalorifer kazanları ve ekipmanları Döküm, panel ve alüminyum radyatörler Doğalgazlı cihazlar ve ekipmanları Split klima ve montajı Mutfak ve banyo dolapları Izalasyon Malzemeleri C - BAYİLİKLERİMİZ:FERROLI ISI SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. WİLO POMPA VE EKİPMANLARI. AKFEL KLİMA PAKSIDING ALFA LAVAL plakalı eşanjörleri VACUMASTER MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMLERİ

#aytes mühendislik #merkezisistem #doğalgaz firmaları #istanbul mühendislik #mühendislik firmaları


Benzer Firmalar