Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » GAZİANTEP İzolasyon » Gaziantep Doğan İzolasyon

Gaziantep Doğan İzolasyon


Fatih Mah. 14 Nolu Sokak No. 8 Sena Apt. Altı GAZİANTEP

Telefon1: (0.342) 322 12 88

Telefon2: (0533) 226 78 58

Fax: (0.342) 322 12 89

Web: www.gaziantepdoganizolasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gaziantep Dogan Izolasyon, 1970 yilindan bu yana Su izolasyonu, Isi-Ses Izolasyonu, Islak Zemin Izalasyonu, Dere-Oluk Izolasyonu ,Dam-Çati- Teras Izolasyonu , Temel Perde Izolasyonu, Içme Suyu Deposu Izolasyonu ,Selale Izolasyonu, Gida Depolari Izolasyonu konusunda faaliyet göstermektedir.

1970 yilinda Gaziantep`de faaliyet göstermeye baslamistir. 2008 yilinda yeniden yapilanma surecine girmis ve öncelikle ilkesi kaliteli ve standartlara uygun imalatlar yaparak müsteri memnuniyetini on plana çikarmistir Gaziantep Dogan Izalasyon kurulusundan itibaren birçok projeyi basari ile tamamlamistir.Bu projeler arasinda Belediyeler, Hastane , Is Merkezi , Ticari Binalar , Oteller ve Prefabrik Binalar , Endüstriyel Tesisler gibi çesitli isler bulunmaktadir.

Gaziantep Dogan Izalasyon tarafindan üstlenilen isler, yapi veya konseptin arastirma, analiz , ve tasarimiyla baslar, kisiye ve isletmeye özgün bir çizgi ile tüm fonksiyonlar en küçük ayrintisina kadar arastirilarak gerçeklestirilir. Analizler ileri insaat teknolojileri kullanilarak profesyonel bir yönetim anlayisi ile ifa edilmektedir.

Ürünlerimiz sadece fonksiyonel degil, ayni zamanda saglam ve güvenilir. Paslanmaz kalitesi ve estetik tasarim anlayisiyla üretilen imalatlar dogrudan monte edilebilir. Uygulama esnekligi genistir.. Dilerseniz standart model,dilerseniz siparisinize Gore projelendirilmis halde teknik hizmet kadromuzla siz degerli müsterilerimizin hizmetine sunulmustur.

Gaziantep Dogan Izolasyon, çagdas teknolojiler ve bilisim olanaklarinin azami kullanimiyla hizmet ve urun sunmak ve bu dogrultuda yaptigi çalismalarda kalite, surat ve uygun mali kosullari esas almayi hedeflemektedir. Gaziantep Dogan Izolasyon, müsterilerinin, çalisanlarinin ve tüm toplumun yasam kalitesinin arttirilmasini kaynaklarin etkin kullanimiyla en yüksek faydayi saglamayi, güvenilir, meslek ahlakina sahip ve uyumlu olmayi baslica kurumsal özellikler haline getirmeyi amaçlamaktadir.

Gaziantep Dogan Izolasyon Gaziantep ve Türkiye çapinda insaat sektöründe isitma, sogutma , havalandirma su, ses, isi yalitimiyla montaji konusunda basarili çalismalara imza atmistir.
Gaziantep Dogan Izolasyon olarak firmamiz ileri teknoloji ve tecrübeli personel gücüyle Gaziantep�de Türkiye`de pek çok endüstriyel ve ticari tesise isitma, sogutma, havalandirma imalati ve montaji, sus ses isi yalitim çözümleri çalismalarina imza atmistir.


Ürün ve Hizmetler

Su izolasyonu, Isi-Ses Izolasyonu, Islak Zemin Izalasyonu, Dere-Oluk Izolasyonu , Dam-Çati- Teras Izolasyonu , Temel Perde Izolasyonu, Içme Suyu Deposu Izolasyonu , Selale Izolasyonu, Gida Depolari Izolasyonu konusunda faaliyet göstermektedir.

#izolasyon #su izolasyonu #gaziantep #izalasyon #doğan izolasyon


Benzer Firmalar