Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » BURSA Isıtma soğutma ve havalandırma » Biliminsan mühendislik taahhüt danışmanlık

Biliminsan mühendislik taahhüt danışmanlık


beşevler mah.sevgi sok.no : 17 / B Nilüfer /BURSA

Telefon1: 0224 451 50 30

Telefon2: 0530 221 99 31

Fax: 0224 451 50 30

Web: www.biliminsan.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilim ve insan odaklı çalışarak standartları düşmüş rekabet ortamına yeni bir nefes getirmek amacıyla kurulan firmamız tamamıyla profesyonel bir altyapı ile hizmet vermektedir.

Firmamız Ocak / 2010 `da kurulmuş olup başta ısı,su,ses,yangın ve tesisat yalıtımı uygulamaları olmak üzere havalandırma,doğalgaz,konstrüksiyon,konveyör,uzayçatı,
işgüvenliği,test/ölçme ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.Vizyonumuz bilim ve insan odaklı projelere imza atarak yaşam kalitesini yükseltmektir.


Ürün ve Hizmetler

Bayındırlık ve İskan Bakanlığının 209 nolu kararnamesinin 2/n nolu yasası gereği tüm yapılar enerji tasarrufu yönetmeliğine uymak zorundadır.Bu yönetmelik yalıtım yapılmasını zorunlu kılmaktadır.Biz yönetmelik ve mühendislik noktasında en temiz ve makul uygulamaları yapmaya devam ediyoruz. Firmamız ayrıca; bilim ve insan odaklı çalışarak doğalgaz, havalandırma, konstrüksiyon, konveyör, test/ölçme, iş güvenliği ve danışmanlık konularında hizmet vermektedir.

#yalıtım havalandırma #konstrüksiyon danışmanlık #doğalgaz işgüvenliği #konveyör test, ölçme #uzay çatı


Benzer Firmalar