Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » UNCUOĞLU TURİZM TAŞIMACILIK

UNCUOĞLU TURİZM TAŞIMACILIK


ivedik cad.76/3 y.mahalle

Telefon1: 0312 315 76 77

Telefon2: 0312 315 76 67

Fax: 0312 315 77 79

Web: www.uncuogluturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında syn kurucumuz Ahmet UNCUOĞLU tarafından UNCUOĞLU TURİZM adıyla temelini oluşturduğumuz firmamız, Öğrenci ve Personel taşımacılığı hizmetiyle başladığı faaliyetlerine 10 yıl içersinde geniş araç filosu ile; bu günlere gelmiştir.

Hizmet sektöründe kalite bilinci ile koşulsuz müşteri memnuniyetinin artık bir gereklilik olduğunu düşünmekteyiz. Bu güne kadar vermiş olduğumuz hizmetlerde kalite bilincini ilke edinerek, öğrenci ve personel hizmet anlayışı ile ülkemizin örnek şirketlerinden biri olmayı hedeflemekteyiz.

Mükemmel hizmetin, işinde uzman bir kadronun uyum içersinde çalışmasının bir sonucu olduğunun bilincinde olarak ve bu bilinçle oluşturduğumuz hedef, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi, isteklerinizi zamanında karşılamayı kendimize ilke edinmişiz.

UNCUOĞLU TURİZM hizmetlerinde yeni bir soluk, yeni bir atılım , yeni bir güç olarak devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

UNCUOĞLU Turizm, özel tur hizmetlerinde kişi veya kurum ayırt etmeden, yurtiçi veya yurtdışına yönelik özel turlara araç temini sağlamaktadır. Bu kapsamda örneğin; kurum ve kuruluşların hazırladıkları özel programlar çerçevesinde, hafta sonu ve günübirlik gezilere de araç temininde bulunmaktadır.

#uncuoğlu #turizm #vip #taşımacı #


Benzer Firmalar