EMSAGAZ MÜHENDİSLİK


PERPA TİC. MERK. ABLOK NO:12/1774 ŞİŞLİ İSTANBUL

Telefon1: 212 3202455

Telefon2: 212 3202456

Fax: 212 3202808

Web: www.emsagaz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Emsagaz mühendislik kurulduğu 1994 yılından beri Türkiye’de doğalgaz iç tesisat, doğalgaz orta ve yüksek basınç hatları, altyapı, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Emsagaz mühendislik kurulduğu yıldan başlayarak, her türlü alt yapı ve üst yapı inşaat işlerinde faaliyet göstererek, teknik kadro, teknoloji ve donanım yönünden sürekli gelişerek, iş hacmini artıran bir trend yakalamıştır.
Doğalgaz ve altyapı sektörlerinde elde ettiği deneyimlerini, diğer sektörlere de aktaran Emsagaz mühendislik, bugüne kadar tamamladığı altyapı ve inşaat taahhüdü projelerinin yanı sıra, yatırım projelerine de imza atmıştır. İnşa ettiği projeler ile müşterilerine kaliteli ve ekonomik hizmetler sunmuştur.
Endüstriyel doğalgaz dönüşümü, altyapı ve İnşaat sektöründeki başarılarını diğer sektörlere de aktarmayı amaç edinmiş olan Emsagaz mühendislik, bu amacına ulaşmak için çalışmaktadır. Etkin kadrosu ile kalite sistemlerinin ön planda tutulduğu çalışma koşullarını benimseyen Emsagaz mühendislik çalışmaya ve büyümeye devam etmektedir.
Şirket, deneyimini araştırmacı kimliği ile birleştirerek, kazanmış olduğu bilgi birikimi sayesinde, yapımını üstlendiği işlerde önemli başarılar elde etmiştir. Uzman kadro, üstün donanım ve güçlü finansal yapısıyla, prensipleri dürüstlük ve güvenilirlik olan Emsagaz mühendislik, bu sayede sektöründe saygın bir yer elde etmiştir.
EPDK ve BOTAŞ dan yetkili firma olan Emsagaz Mühendislik, çevreye duyarlı, insana saygılı ve topluma karşı sorumludur. Kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiği hizmetlerle, çalıştığı bütün kuruluşlardan olumlu referans almanın haklı gururunu yaşamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet alanlarımız
İnşaat taahhüt
Doğalgaz dağıtım ve iletim hatları
Orta ve yüksek basınç, çelik/pe dağıtım hatları yapımı
Basınç düşürme ve ölçüm istasyonları temini ve montajı
Mekanik tesisat- Çelik Konstrüksiyon
Çelik Konstrüksiyon
Alt yapı, Su yapıları, sulama sistemleri
Otomasyon sistemleri temini ve montajı

#BORU MONTAJ #ENDÜSTRİYEL DOĞALGAZ #ALTYAPI #ÇELİK BORULAMA #İNŞAAT


Benzer Firmalar