Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » GÜNEYLER ASANSÖR MAKİNA TESİSAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

GÜNEYLER ASANSÖR MAKİNA TESİSAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Sonbahar Cad. Birleşik Sok. No:3/3 İçerenköy/İST

Telefon1: 0216 572 76 27

Telefon2: 0216 572 44 07

Fax: 0216 572 44 02

Web: www.guneylerasansor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız kuruluş tarihinden itibaren (EYLÜL 1989) 20 yılı aşkın bir zamandır
asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar 600’den fazla asansör tesis etmiş bulunmaktadır.
Bu asansörler; “elektrikli”,”hidrolik” veya “makine dairesiz” tarzlarda “yarım otomatik” veya “tam otomatik” kapılı olarak; “insan”, “servis”, “hasta” ve “yük” asansörleri şeklinde, muhtelif ithal ve yerli malzemelerin en kalitelileri ile imal ve monte edilmişlerdir. Firmamızda ayrıca “periyodik bakım ve onarım-arıza” ekipleriyle kesintisiz hizmet veren 4 ekip çalışmaktadır. Firmamızın iş kapasitesi; “müşteri memnuniyetleri” ve “satış sonrası hizmetleri”ndeki kalitesi ile her geçen gün daha da artarak süre gelmiştir. Firmamızda; 2 mühendis, 4 formen, 8 teknisyen, 8 montör ve yardımcısı sigortalı olarak çalışmaktadır. Firmamızın; “CE” Belgesi ve “ISO 9001 – 2000” Belgeleri vardır. İstanbul Ticaret Odası ve Ticaret Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü;”Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası”nda tescilleri vardır. Firmamız yetkili olarak “Asansör Avan Projeleri” ve “Asansör Uygulama Projeleri” yapmakta ve ilgili belediyelerden “Asansör İşletme Ruhsatı” almaktadır. Sizlere asansör ile ilgili “insan can emniyeti ile” “tesis mal güvenliği”ni ilgilendiren önemli bir konuda “yeterlilik,sağlamlık ve güvenilirlik” kriterlerini dikkate almanızı ve sonra da estetik ve optimum fiyatlı asansör monte ettirmeyi tavsiye ederiz. Firmamızın; ekteki referanslarının tetkikinden de görüleceği üzere
TOKİ, KİPTAŞ, BELEDİYELER, İGDAŞ, İSFALT, HASTANELER, OKULLAR ve pek çok işyeri ile konutta çalışmakta olan asansörlerimizi görebilir; kullanarak çalışmalarını izler ve fikir sahibi olabilirsiniz.
Bizzat firmamızı ziyaret ettiğinizde yada bir telefonla veya “mail” ile tesisiniz için “teklif” temin edebilirsiniz. Bu hususta karşılıklı faydalar olacağına inanmaktayız.
Saygılarımızla işlerinizde hayırlar ve başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler

“elektrikli”, ”hidrolik” veya “makine dairesiz” tarzlarda “yarım otomatik” veya “tam otomatik” kapılı olarak; “insan”, “servis”, “hasta” ve “yük” asansörleri.

#asansör #hasta asansör #servis asansör #insan asansör #


Benzer Firmalar