ZAMANYOLU GROUP


Mahmutbey Cad.5.Sk. No:1 Demircioğlu İş Merkezi Kat:6 Şirinevler / Bahçelievler

Telefon1: 02126544090

Telefon2:

Fax: 02126544810

Web: www.zamanyolu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirket Profili..

Merkezi İstanbul`da bulunan Zamanyolu Group 1995 yılından bu yana Su arıtma ve Filtrasyon sistemleri konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu gün geniş ve profesyonel bir kadroya, yaygın bir servis ağına sahip olan Zamanyolu Group özellikle su arıtma konusunun her dalında sektörel anlamda büyük referanslara sahiptir.

Pek çok uluslararası kuruluş ile ortak çalışmalara imza atan Zamanyolu Group kendi alanındaki tüm yenilikleri takip ederek müsterilerine en kaliteli ve en ucuz hizmeti sunmayı hedef edinmiştir.

Tecrübeli ve uzman kadrosu ile müşterilerine tüm Türkiye çapında hizmet veren Zamanyolu Group dünyada en ileri teknoloji ile üretilmiş İçme Suyu Arıtma Sistemlerinin satışını ve satış sonrası hizmetlerini geniş kadrosu ve teknik servisi ile gerçekleşmektedir.

Kurduğumuz tesislerde uluslararası standartlara uygun, sistemin işletilmesini kolaylaştıran, ekonomik ve kaliteli, yedek parçaları kolay temin edilebilen ekipmanlar kullanılmaktadır.

Su Arıtma Teknolojilerindeki tecrübemiz ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun çözümü sağlayacaktır.

En içten Saygılarımla;


Zamanyolu Group

Tezgah altı su arıtma sistemlerinde öncü
WATER TİME Water Time WATERTIME Watertime


Ürün ve Hizmetler


Watertime Tezgah Altı Su Arıtma Sistemleri Cihazı
Ürünümüzün Teknik Özellikleri.. Tezgah altı reverse osmosis cihazları, 5 kademeli filtrasyonu, 8 lt lik muhafaza tankı ve özel musluğu ile aileniz ve işletmeniz için adeta bir memba kaynağıdır.Şehir şebeke suları genellikle içme suyu standartlarını sağlarlar fakat. Suda bulunan klor, çamur sızıntıları ve depolarımızdaki kirlilik nedeniyle hem tad olarak hem de psikolojik olarak içime uygun değildir. Tezgah altı RO sistemi ile mevcut şebeke suyunuzdaki deterjanlar, ağır metaller, kimyasal

#su arıtma cihazları #tezgah altı su arıtma #water time #arıtma sistemleri #


Benzer Firmalar