NAPPA


Kapalıçarşı Kalpakçılar Cad. No: 178 Beyazıt/İstanbul/TURKEY

Telefon1: +902125278954

Telefon2:

Fax:

Web: www.nbnappa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AVRUPA

NAPPA, derinin geçmişten günümüze kadar uzanan yolculuğunda uzun bir geçmişi olan bir firma olarak, 60’lı Yılların sonunda tüketicilere yepyeni ürünler sunmak ve deri giyim sektörüne yön vermek amacıyla yola çıktı. NAPPA ilk mağazasını Dünyada eşi benzeri olmayan, tarihi özellikleriyle yüzyıllar boyunca Akdeniz ve yakın doğunun önemli bir ticaret, zanaat ve finans merkezi olan KAPALIÇARŞI(İstanbul)’da açtı. Hedefi, farklılık yaratmak ve özel ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki değerli müşterilerine ulaşmaktı. 80li yıllara doğru, üretim bölümünde de çalışmalarına yön vererek, deri giyim sektöründe kişiye özel tasarımlarla hizmet vermeye başladı. Uzun süren araştırmaları ve çalışmaları sonucunda üretim kapasitesini tüketicilerin istekleri doğrultusunda farklı segmentlerde geliştirerek ürünlerinin mükemmel derecesinde tüketicilerine ulaşmasını sağladı. NAPPA geliştirdiği yeni teknolojilerle ürünlerini tamamen doğal ve hijyenik üretim sürecinden geçirerek müşterilerine sağlıklı, kaliteli ve kullanışlı ürünler sunmaktadır. Üretim kapasitesiyle her açıdan gelişen ve deri ihtiyacı duyulan Avrupa ve Amerika kıtalarındaki firma ve kişilere özel üretimlerle adından çok söz ettirdi. NAPPA her geçen gün daha da yenilikçi düşüncelerle müşterilerine özel hizmetler sunmaktadır. NAPPA, müşteri memnuniyetini mükemmel seviyede tutmak amacıyla çalışmalarına her geçen gün daha da büyük bir özveriyle devam etmekte ve dünyanın her noktasında giyinilen özel ürünleriyle farklılık yaratmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

NAPPA geliştirdiği yeni teknolojilerle ürünlerini tamamen doğal ve hijyenik üretim sürecinden geçirerek müşterilerine sağlıklı, kaliteli ve kullanışlı ürünler sunmaktadır. Üretim kapasitesiyle her açıdan gelişen ve deri ihtiyacı duyulan Avrupa ve Amerika kıtalarındaki firma ve kişilere özel üretimlerle adından çok söz ettirdi. NAPPA özel ürünleri kapsamında olarak her türlü deri türünü üretebilmekte ve her geçen gün daha da yenilikçi düşüncelerle müşterilerine özel hizmetler sunmaktadır.
NAPPA, Avrupa’da deri ceket ve giysi sergilemek isteyen firmaların ihtiyaçlarına her açıdan mükemmel derecesinde cevap vermektedir. Firmaların istekleri doğrultusunda istenilen tarz ve özelliklerde koleksiyonlar hazırlanmakta ve değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

#LEATHER #NAPPA DERİ #KAPALIÇARŞI DERİ #DERİ #İSTANBUL DERİ


Benzer Firmalar