ÖZATILIM LTD. ŞTİ


çifte havuzlar çıkmazı selhan san. sit. no:41 bayrampaşa- istanbul

Telefon1: 0212 481 17 90

Telefon2: 0212 643 55 34

Fax: 0212 481 17 91

Web: www.ozatilimltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:47
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZATILIM LTD ŞTİ 1999 yılında kurulmuştur. Bu tarihten itibaren firmamız, uzman personelimizin katkılarıyla başarılı bir grafik çizmiştir.

İşletmemiz, tüm faaliyetlerinde iç ve dış müşteri memnuniyetine odaklanan, kaliteli ürünler üreterek sektörde lider konuma gelen, işletme kaynaklarını verimli kullanan, üretimde kullandığı teknolojiyi sürekli yenileyen bir politika belirlemiştir.
Dinamik ve esnek organizasyon yapımız sayesinde müşteri odaklı bir yönetim anlayışı benimsenmiştir.
2004 yılından itibaren endüstriyel mutfak ekipmanları ve sanayi buzdolapları vitrin dolapları buzhane kilitleri ve menteşeleri ürün çeşitlerine ilave edip üretim kapasitesini arttırmış ve hiçbir zaman müşteriye sunduğu kaliteden ödün vermemiştir.

2007 yılından itibaren firmamız ev tipi ocak ve fırın bekleri yaparak imalat yelpazesini genişletmiştir. Her yıl yaklaşık olarak %10 - %20 arttırmayı hedef görmüş, bugün ise 20 bin takım bek imalatı ve 30 çeşit ürün imalatı ile hizmet sunmaktadır.

Kilit, Menteşe ve Ev tipi ocak ve fırın bekleri konusunda geçmiş tecrübelerini yeni teknolojiyle birleştiren ÖZATILIM ltd şti olarak amacımız beyaz eşya üreten kuruluşlarla sistem ortaklığı kurup hizmet vereceğimiz kuruluşların başarı devamlılığını sağlamaktır.

ÖZATILIM LTD ŞTİ kendisini ve ülkesini,kaliteli ürünleri ve güvenilirliği ile yurt içindeki ve yurt dışındaki müşterilerine tanıtmayı üzerine bir borç bilmiştir.


Ürün ve Hizmetler


#beyaz eşya yedek parça #doğalgaz dirsek imalatçısı #sanay, dolap parçacısı # #


Benzer Firmalar