imper inşaat


Mehmet Akif cad. no: 61/a Şirinyer/Buca

Telefon1: 2324480665

Telefon2:

Fax: 2324480665

Web: www.imperinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

20 yılı aşan mesleki tecrübemizle tüm mekânlarınızın İç - Dış tüm İç mekân veya dış mekânlarınız için İnşaat, İç Mimari, Ahşap ve Mobilya Dekorasyonu konularında ( imalatçı avantajları ile ) her türlü tasarım, imalat ve uygulama hizmetini sağlıyoruz.
İsterseniz yarım ya da kabadan sonra iç mimari ve inşaat işleri, isterseniz topraktan her türlü inşaat işlerinizle ilgili müteahhitlik, danışmanlık veya taşeronluk hizmeti sağlıyoruz.
İnşaat firması iseniz sizlere toplu işler için özel fiyatlarla ( ister inşaat işi, ister mobilya işleri için ücretli veya daire karşılığı olabilir ) teklifler sunuyoruz.
Mekân ne olursa olsun ( daire, villa, yazlık, ofis, mağaza, cafe, restaurant, otel v.s. ) ister sıfırdan yapılacak olsun, isterseniz mevcut mekânda tadilat yaptıracak olun veya işin bir bölümü için ihtiyacınız olan konularda ( mutfak, banyo, kapı, gardolap, masa, koltuk, parke, boya, kartonpiyer, seramik, su - elk. tesisatı, cam balkon, pvc doğrama, cephe boya - sıddıng - mantolama, çatı, pergola vs.) tasarımcı, ekip, usta, atölye v.s. arıyorsanız size her türlü hizmeti sağlamaya hazırız.
Sürekli gündemi takip ederek çağdaş, modern, yenilikçi tasarımlar ve teknoloji ile birleştirerek daha profosyonel hizmet anlayışıyla ve iş teslimi sonrasında da sorumluluk zihniyetiyle çalışıyoruz.
Siz zamanınızı ve sağlığınızı kendinize, ailenize ve işinize ayırın, biz sizin için daha uygun fiyatlarla, daha profesyonel hizmet vererek, huzur ve konforla yaşanabilecek mekanlar yapalım.
Hayallerin Tasarımla, Tasarımın Sanatla, Sanatın Ustalıkla, Ustalığın Ticari Ahlakla Buluştuğu Yerdesiniz.


Ürün ve Hizmetler


mutfak dolabı
İMPER inşaat, iç mimari, mobilya ve dekorasyon firmasının bünyesinde bulunan mobilya üretim bölümü ile sizlere hayalinizdeki tasarımı yapıyor ve en son kullanılan teknoloji ile üretimini yapıyoruz. Ahşap üretimimiz içerisinde mutfak dolabı, banyo dolabı, raylı veya gömme dolaplar, kapı, portmanto, ofis mobilyaları ve mağaza, cafe dekorasyonu, pergola v.s. gibi her türlü ürünün tasarım imalatını yapmaktayız. İMPER size yıllar boyu kullanacağınız sağlam, estetik ve kullanışlı ürünler üretir.
mutfak dolabı, banyo dolabı, raylı dolap, portmanto, ofis mobilyası, çelik kapı, ahşap kapı, pergola, veranda, iç mimari, tasarım, boya, alçı, kartonpiyer, seramik, parke, su tesisatı, pvc doğrama, daire dekorasyonu, villa dekorasyonu, cafe dekorasyonu, mağaza dekorasyonu, ofis dekorasyonu

#daire dekorasyonu #villa dekorasyonu #cafe dekorasyonu #mağaza dekorasyonu #ofis dekorasyonu


Benzer Firmalar