DESİ Alarm ve Güvenlik Sistemleri


Topkapı

Telefon1: 02124443374

Telefon2:

Fax: 02126947712

Web: www.desi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:65 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kısaca DESi…

1991 yılında faaliyetlerine başlayan DESi, alarm ve güvenlik sektöründe hizmet vermektedir. DESi, ürünlerinin tümünün elektronik ve mekanik tasarımını, üretimini, dağıtımını ve satış sonrası servisini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

DESi, kuruluşundan itibaren stratejilerini “kaliteyi ucuza üretebilme” ilkesini göz önünde tutarak belirlemiş ve sektöre farklı bir bakış açısı getirmiştir. İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri olan güvenlik gereksinimlerini karşılayan ürünlerin lüks tüketim ürünü olarak sunulmasına karşı olan anlayışla yürüyüşüne devam eden DESi, bu sayede sektöründe yeni bir pazar oluşturmuş ve Türkiye’de “ismiyle istenen” ilk ve tek alarm sistemi haline gelmiştir ve markalaşmıştır. Hedef kitlesinin ihtiyaçlarını çok iyi analiz etmiş ve müşteri odaklılık ilkesi sayesinde, bu ihtiyaçları karşılayabilecek ürünler sunabilmiştir. Sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla pazardan gelen istek ve şikâyetleri birer fırsat olarak görerek ürünlerini bu bilgiler doğrultusunda geliştirmiştir.

Türkiye’de çok az firmada etkin olarak çalıştırılan Ar&Ge birimi, firmanın lokomotifi haline gelmiştir. Gerek portföyündeki ürünlerin geliştirilmesi gerekse yeni ürün çalışmaları konusunda sürekli aktif halde olan DESi Ar&Ge mühendisleri, Türkiye’de ve dünyada birçok ilke imzalarını atmışlardır. Şirket bünyesinde 20’nin üzerinde “faydalı model” ya da “endüstriyel tasarım” patenti bulunmaktadır.

Sağlıklı bir işletmeye ancak sağlıklı bir yönetim anlayışıyla ulaşılabileceğinin farkında olan DESi, yaptığı çalışmalar neticesinde United Registrar of Systems - URS Uluslararası yönetim sistemleri belgelendirme şirketinden ISO 9001:2000 belgesini almış ve var olan yönetim sistemi kalitesini belgelendirmiştir.

DESi markalı ürünlerin kalitesini, hem ulusal hem de uluslararası makamlar onaylamıştır. Türk Standartları Kurumunun ilgili düzenlemelerine uygun üretim yapan DESi, aynı zamanda sektöründe Telekomünikasyon Kurumu onaylı tek üreticidir ve ürünlerini aynı kurumca verilen hologramlı bandrolle satışa sunmaktadır. Avrupa’da piyasaya sunulacak ürünlerde mecburi olarak bulunması gereken ve ürünün amacına uygun kullanılması halinde güvenli olduğunu belirten CE işaretini kullanabilmek için gereken koşulları sağlayan DESi, birçok ürünü için bu işareti kullanmaya hak kazanmıştır. Yine Avrupa’da otomotiv sektörü için üretilen ürünlerde aranan ℮-mark simgesini kullanmak üzere “merkezi kilit kontrol sistemi” için başvurmuş ve gereken testlerden geçerek bu simgeyi kullanmaya hak kazanmıştır.

Firma çalışanları ve Türkiye çapında 600’ü aşan bayi ağıyla büyük bir aileyi temsil eden DESi, toplumsal sorumluluk noktasında üzerine düşen görevleri yapmaktadır. Mühendislik aşamasından işçiliğine, tamamen yerli kaynaklarla, elektronik devre üretiminde ulaşılan en son nokta olan SMD (Surface Mount Device) teknolojisini kullanarak dünya devleriyle aynı kalitede üretim yapan DESi, ülke ekonomisine olumlu katkıda bulunmanın haklı g


Ürün ve Hizmetler

Ev İş yeri Alarm Güvenlik Sistemleri.cctv kamera kayıt ve görüntüleme sistemleri.parmak izli giriş kontrol sistemleri.otopark otomasyon sistemleri.oto alarm güvenlik ve park yardım sietemleri.akıllı bina otomasyon ve proje sistemleri.kişisel park yeri koruyucu sistemleri.rf alıcı/verici üniteler.

#güvenlik sistemleri #otopark, oto alarm #kilit kontrol sistemleri #kamera #alarm güvenlik


Benzer Firmalar