İRDEM KİMYA


Tuzla

Telefon1: 2164471056

Telefon2:

Fax: 2164471056

Web: www.yuzeytemizleme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İrdem Kimya, kimya sektöründe yurt dışından yüzey temizleme sistemleri ve teknoloji ithal etmektedir. Otomobil, Yat ve Uçakların boyalı ve cam yüzeylerinin temizlik ve korunması ile ilgili dünya çapında araştırmalar yaparak, bu konudaki dünyanın kullanmış olduğu çözümleri Türkiye`deki kullanıcıların hizmetine sunmaktadır.
İrdem Kimya; Almanya`nın yüzey temizleme ve boya koruma sistemleri üreticisi Petzoldt`s Fahrzeugpflege firmasının, Türkiye`deki Tek Yetkili Distribütörüdür.


Ürün ve Hizmetler

YÜZEY TEMİZLEME KİLİ : Magic Clean™, mucize yüzey temizleme kili; otomobil, yat, tekne, uçak ve helikopter gibi araçların boyaları ve camları üzerine yapışan, tersane bölgelerinden uçuşarak yayılan gemi boya tozları ile endüstriyel sanayi bölgelerinden çıkan gözle gözükmeyen emisyonlar ve partiküllerin neden olduğu tüm yüzey problemlerini kolaylıkla ve ilk günkü haline getirecek şekilde temizler. Ayrıca Şantiye alanlarında ve çevrelerindeki çalışanların veya yerleşimdeki kişilerin araçlarının yüzeyine yapışan muhtemel boya lekeleri, metal tortular, demir tozları, tren rayı tozları, metal içerikleri fren ve balata tozları, her tür sonradan yapışmış boya lekeleri, yüzeye yapışmış ve kavlatılmış bant kalıntıları, asitli yağmur tortuları, asitli yağmurların sebep olduğu pürüzleri, böcek salgı ve dışkı atıkları, martı pisliği ve diğer kuşların bıraktığı izler, zift ve katran lekelerinin temizliği için güvenle kullanılabilir.Patentin™ Nano Teknoloji Boya Koruyucu ve Yüzey Parlatıcı Solüsyon : Araçların yüzeyleri ve boya korumaları için sürekli kullanabileceğiniz en etkili yüzey temizleme boya koruma ve had safhada parlaklık sağlayan pasta ciladır. Eskimiş solmuş yüzeyleri yeniler ve canlandırır, nano parçacık teknolojisi sayesinde güneş ışınlarının aracınızın boyası üzerinde yarattığı etkiyi giderir ve aracınızın boyasının solmasına ve matlaşmasına izin vermez Car Port™ Pasta cila Efektli Boya Koruyucu ve Yüzey Parlatıcı Solüsyon : Etkili yüzeysel çizik giderici , leke çıkarıcı ve parlatıcıdır. Araç önünde böcek atıkları oluştuğunda hemen Car Port™, kullanarak aracınızı bir kaç saniye içerisinde göz kamaştıracak şekilde pırıl pırıl yapabilirsiniz. Nikelajlı aksamlarda bakır, pirinç, gümüş, krom ve altın içeren madenleri göz kamaştırıcı şekilde parlatır.Golden Top™ İç YüzeyTemizleyici ve Parlatıcı Solüsyon : Golden TOP™, iç yüzeylerde kullanılan temizleyici ve parlatıcı kimyasal ile oto iç döşemeleri, otomobil göğüs yüzeyine, yat kabinlerinin ahşap, deri ve plastik yüzeylerin temizlenmesi ve parlatılması için birebirdir. Ayrıca uçak ve helikopterlerin de kokpitlerinde de iç yüzey temizliği ve parlatıcısı olarak kullanılmaktadır.

#oto temizleme #araç temizleme #temizleme kili #temizleme hamuru #boya temizleme


Benzer Firmalar