Sistem Klima


Güllübağlar Mah. Ankara Cad. No:212 Pendik/İSTANBUL

Telefon1: 0216 307 42 43

Telefon2: 0216 307 42 43

Fax: 0216 307 42 62

Web: www.sistemhavalandirma.om

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak

2002 yılında ısıtma soğutma ve havalandırma sektöründe siz değerli müşterimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını hep prensip edinmiş yaptığı işin arkasında kesinlikle duran ve bu prensip sayensinde büyüyerek bugünün koşullarında ihtiyaçlara cevap verebilecek bir konuma ulaşmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Havalandırma bizim işimiz. Her türlü havalandırma çözümleri için bizden mutlaka teklif alın. Ekonomik fiyatlarımız ve hizmet kalitemiz sizi şaşırtacaktır. Havalandırma taahhüt ve tadilat işlerinde firmamız her zaman hizmetinizdedir.

Havalandırma sistemlerinde işi tek seferinde ve zamanında bitirmek çok önemlidir. Ayrıca yapılan iş iyi bir mühendislik hesabı sonrası yine iyi bir uygulama ile başarılı olacaktır.

Sistem Havalandırma olarak tüm havalandırma sistemlerinizin taahhüdü, tadilatı, bakım ve onarımına hizmet vermekteyiz. Yaptığımız tüm işlerde piyasada bir yıl olan mekanik havalandırma garantisini biz iki yıla çıkararak kalitemizi ve müşteri mutluluğuna verdiğimiz önemi göstermekteyiz.

Havalandırma işlemlerimizde müşteri taleplerini en iyi şekilde değerlendirerek istenilen kalite, standart fiyat ve zamanında teslim etmek bizi diğer firmalardan ayıran en büyük özelliktir.

#Havalandırma #Klima #Toz Toplama #Davlumbaz #Baca


Benzer Firmalar