VRC Web Tasarım Bursa


Cami Sokağı Ağam cad. No:2 Murat Kuyumculuk Üzeri

Telefon1: 0232 364 60 74

Telefon2:

Fax: 0232 364 6074

Web: webtasarimbursa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2002`den beri web tasarımı yapıyoruz ve sizi hiç bir zaman yalnız bırakmıyoruz. Güncel gelişmeleri takip ediyoruz. Türkiye`nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, tecrübeli ekibizle ihtiyacınız olan çözümleri üretiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Web Tasarım
Web tasarımı sitenizin kaliteli, kurumsal ve sürekli güncel olabilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür. Web sitesi çalışmalarımız için referanslarımız sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Web Sitesi Güncelleme
Web siteniz artık kurumunuzu yansıtmıyor mu? Ürünleriniz, hizmetleriniz veya adresiniz mi değişti? Dilerseniz web sitenizi tasarımıyla birlikte değiştirelin, veya istediğiniz değişiklikleri yapalım.
Web İstatistik Takibi
Web sitenize kaç gişi nasıl ve nereden bağlanıyor? Sitede ne kadar zaman geçiriyor? En iyi giriş sayfanız hangisi? Sitenize yerleştireceğimiz kodlarla istatistiki bilgilere anlık olarak ulaşın.
Online Reklamcılık
Web siteniz var ama arama motorlarında çok zor çıkıyor veya çıkmıyorsa, veya ön sıralarda olmak istediğiniz yeni anahtar kelimeler varsa size yardımcı olabiliriz. Google`da aratılınca ön sıralarda çıkmayan bir web sitesi sahibi olmak, şehir merkezine yüzlerce kilometre uzakta bir alışveriş merkezi sahibi olmaya benzer. Müşterileriniz web sitenize ulaşamıyorsa ve yeni müşteriler bulmanızı sağlamıyorsa, ne kadar güzel bir siteniz de olsa, ekonomik geri dönüşü sağlamanız pek olası olmaz.
Flash Banner Tasarım
Web sitelerine reklam vermek istiyorsanız bir flash banner`a ihtiyacınız var demektir. İstediğiniz boyutlarda animasyonlu flash banner tasarımlarını 2-7 gün içinde teslim ediyoruz.

#web tasarım bursa #bursa web tasarim #web tasarim bursa #bursa web tasarim #web dizayn bursa


Benzer Firmalar