Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » GÖMÜ TURİZM SEYAHAT ACENTASI

GÖMÜ TURİZM SEYAHAT ACENTASI


Necatibey cad.21/9 Kızılay/ANKARA

Telefon1: 0312 230 54 41

Telefon2: 0312 230 54 42

Fax: 0312 230 54 43

Web: www.gomutur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

25 Eylül 2006 tarihinde Gömü Turizm Seyahat Acent. Tan. Org. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti adı altında kurulan şirketimiz, 8 Aralık 2006 tarihinde Turizm Bakanlığı denetiminde Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin A-5465 işletme belgesine sahip GÖMÜ TOURISM AND TRAVEL AGENCY olarak; turizm mevzuatına uygun, müşteri istek, ihtiyaç ve beklentilerini doğrultusunda kaliteli ve dürüst hizmet anlayışı ile faaliyetlerine başlamıştır.
Doğasıyla Doğu Karadeniz, şirin yerleşimleriyle Batı Karadeniz, tarihi başkentleriyle Marmara, tüm güzellikleriyle Misya, her Türk Evladı`nın mutlaka gitmesi gereken Manevi Ruhuyla Çanakkale, mitolojisiyle Ege, masmavi sularıyla Akdeniz turlarımızdan sadece birkaçı.

Ayrıca balayı programlarımızla, satışlarınızı arttırmak müşterilerinizi daha yakından tanıyabilmeniz için kusursuz bayii toplantısı, kongre, seminer programlarımızla, rent a car hizmetimizle, sizlere en iyisini, en kusursuzunu en uygun fiyata sizlere sunmak için çalışıyoruz.

Kısacası yurt içi ve yurt dışında her türlü ihtiyacınıza,

GENÇ, DİNAMİK, PROFESYONEL KADROSUYLA

BİR TEK


Ürün ve Hizmetler


ANKARADAN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL ABANT TURU
 SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL  14 ŞUBAT 2010 ABANT’TA MANGAL KEYFİ GRUPLARA ÖZEL İNDİRİMLER !!! Sabah saat 07:30’da Sıhhiye Sezenler Sokak Atatürk Lisesi Önünden Bolu il sınırlarında bulunan dört mevsimde dört ayrı güzellik doğa harikası Abant’a hareket. Neşeli yolculuğumuz sonrasında tertemiz havası, doğal güzelliğiyle kentin kargaşasından uzaklaşabileceğiniz, gönlünüzce soluklanabileceğiniz cennet’ten bir köşe Ab
*Yurt içi -Yurt dışı turlar*Ekonomik Tatil paketleri*Haftasonu -Günübirlik Turlar*Cruise turları-Mavi tur*Otel Rezervasyonları*Bayii Toplantıları*Kongre -Seminer Organizasyonları

#ankara hareketli turlar,okul turları #çanakkale turları,kapadokya turları, #Otel rezervasyonları # #


Benzer Firmalar