Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » DENİZLİ Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » kukuroğlu gıda kimya tekstil pazarlama ve dış tic.

kukuroğlu gıda kimya tekstil pazarlama ve dış tic.


inönü cad. no:119/c

Telefon1: 02582136800

Telefon2: 02582136900

Fax: 02582136977

Web: www.technolog.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tarihçemiz
1977 yılında Denizli de “KUKUROĞLU İNŞAAT “ olarak ticari hayatına başlayan firma , Ege ve Akdeniz bölgesinde başta otoyollar ve köprüler olmak üzere bir çok sayısız başarılı projeye imza attı.1994 yılında KUKUROĞLU MARKET ‘ ler ile perakende sektörüne adım atan firmaya ait halen faaliyet gösteren Denizli genelinde 3 mağaza bulunmaktadır.
2007 yılında 2. Kuşak tarafından kurulan KUKUROĞLU KİMYA TEKSTİL PAZ VE DIŞ TİC. başta kimyasal ve tekstil ürünleri pazarlayarak başladığı ticari faaliyetlerine 2008 yılının ilk çeyreğinde bazı Oto Bakım ürünleri ve Mikrofiber Temizlik bezlerinin Türkiye Distribitörlüğünü üstlenerek devam etmiştir. 2008 Yılının son çeyreğinde yatırımlarını ileri teknoloji ürünlerin üretimine kaydıran firma Technolog Sihirli Mendil Serisi ve Silver Home Mikrofiber temizlik bezlerinin hem üretimini hem de dağıtımını gerçekleştirmektedir


Misyonumuz
Firmamız, piyasada mevcuda karşın alternatif üretmek ve kelimenin tam anlamıyla alternatif olmak için kurulmuştur. 2007 yılından itibaren gerek ürün portföyünü, gerekse oluşturduğu bireye dayalı etkin ve dinamik pazarlama yöntemlerini bu amaca hizmet edecek şekilde dizayn etmiştir.. Teknolojisini dünyada inovatif gelişmeleri yakından izleyerek her zaman bir adım önde tutar, oluşturduğu arge birimi ile hep bir adım fazlasını, hep bir adım ötesini hayal eder ve gerçekleştirir.

Vizyonumuz
Özellikle önem verdiğimiz arge birimimiz ile İnsanlığın gereksinimlerini öngörülerimiz ile tespit etmek ve çağın ötesinde üretimler yapmaktır. Bu alanda başlıca uzmanlık alanımız olan nano teknolojiyi mevcut üretimlerin dışında birçok farklı alanda uygulamak ve çağın teknoloji devi olma yolunda hızla ilerlemek başlıca hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler

www.technolog.com.tr

# # # # #


Benzer Firmalar