ERDEM YAPI TASARIM


M.KÖY-KADIKÖY

Telefon1: 0212 3473535

Telefon2: 0216-3452425

Fax: 0212 3473947

Web: www.erdemyapitasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İSTANBUL ŞİŞLİ ve KADIKÖY İLÇELERİ BAŞTA OLAMK ÜZERE ANAHTAR TESLİMİ KOMPLE TADİLAT ve DEKORASYON İŞLERİ

Yeni evinizi, işyerinizi satın aldınız ya da kiraladınız. Tebrik ederiz..Yeni mekanınızın size göre düzenlenmesini istediğiniz bir çok yeri var ve sizin için zor bir süreç başlıyor.Birçok firma ile görüşecek, birçok kişiden tavsiye alacak ,ustalarla anlaşacaksınız. Sürekli denetleyecek , işi zamanında bitirecek taşeronlar bulacak ve tüm bunları hesaplı bir şekilde yaptırmanız gerekecek. Şimdi tam doğru adrestesiniz

Erdem Yapı Tasarım` ın hesaplı ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla tanışın. Yeni satın aldığınız ve yeni kiraladığınız ev ve iş yerinizde,sizin beğenileriniz doğrultusunda sizi yansıtan, komple tadilat ve yenileme uygulamalarını garantili olarak yapalım.Tüm işlemler size söz verilen zamanda bitirilip teslim edilecektir. Sizin bu zorlu sürecinizi,Erdem Yapı Tasarım ın tecrübeleri ile çözüme ulaştıralım. Yeni mekanınızı kısa bir sürede zevkle kullanmaya başlayın..



Ürün ve Hizmetler

ANAHTAR TESLİMİ KOMPLE TADİLAT İŞLERİ Yeni evinizi, işyerinizi satın aldınız ya da kiraladınız. Tebrik ederiz..Yeni mekanınızın size göre düzenlenmesini istediğiniz bir çok yeri var ve sizin için zor bir süreç başlıyor.Birçok firma ile görüşecek, birçok kişiden tavsiye alacak , ustalarla anlaşacaksınız. Sürekli denetleyecek , işi zamanında bitirecek taşeronlar bulacak ve tüm bunları hesaplı bir şekilde yaptırmanız gerekecek. Şimdi tam doğru adrestesiniz Erdem Yapı Tasarım` ın hesaplı ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla tanışın. Yeni satın aldığınız ve yeni kiraladığınız ev ve iş yerinizde, sizin beğenileriniz doğrultusunda sizi yansıtan, komple tadilat ve yenileme uygulamalarını garantili olarak yapalım.Tüm işlemler size söz verilen zamanda bitirilip teslim edilecektir. Sizin bu zorlu sürecinizi, Erdem Yapı Tasarım ın tecrübeleri ile çözüme ulaştıralım. Yeni mekanınızı kısa bir sürede zevkle kullanmaya başlayın..

#TADİLAT-DEKORASYON #BOYA-SERAMİK #BANYO-MUTFAK #MİMAR-PROJE-MANTOLAMA #VADE-EN UCUZ


Benzer Firmalar