Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » ANTALYA Alüminyum doğrama » AYAN İNŞAAT ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

AYAN İNŞAAT ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.


ORGANİZE SANAYİ 1.KISIM 6.CD. NO:50

Telefon1: 0242 323 87 87

Telefon2: 0242 258 13 63

Fax: 0242 324 13 88

Web: www.ayangrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:3 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1981 yılında AYAN İNŞAAT A.Ş. konut inşaatlarının YÜKLENİCİLİĞİ ile çalışma hayatına başlamıştır.

Şirket başlangıçta aileye ait araziler üzerinde toplu konutlar inşaa etti. Birçok şirket, kooperatif ve sendikaların konut işyeri ve otel projelerini yükleniciliğini yaparak teslim etti. Halen şirket bünyesinde inşaat firması toplu konut üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Şirketimiz, Antalya Organize Sanayi Bölgesinden 5000m2 fabrika alanı satın almış ve 1500m2 kapalı alanda Özellikle SCHUCO ANTALYA üretici bayiliği, WİNSA ANTALYA üretici bayiliğini üslenmiş ve üretim faaliyetine başlamıştır.

2003 yılı sonundan bu yana konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane ve otellerin Alüminyum kapı, pencere, cephe, ışıklık, sistemlerini başarıyla teslim etmiştir. Kendi bünyesinde kurduğu servis ağı ile garanti kapsamı sürecinde yapmış olduğu işleri takip etmektedir.

Şirketimiz proje çalışmalarını, konusunda uzman teknik ekibimiz ve partnerimiz SCHUCO firmasının Türkiye ve Almanya teknik AR-GE gruplarının destekleri ile hazırlayarak, gelişen çağdaş teknoloji ve estetiğe uygun olarak yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerimizin görüşlerine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ALÜMİNYUM KAPI PENCERE SİSTEMLERİCAM CEPHE SİSTEMLERİKOMPOZİT PANEL KAPLAMAPVC KAPI PENCERE SİSTEMLERİPANCUR VE SİNEKLİK SİSTEMLERİHER TÜRLÜ ÜST YAPI İNŞAATLARI YÜKLENİCİLİĞİ

#SCHUCO ANTALYA #CEPHE ANTALYA #ALÜMİNYUM ANTALYA #PVC DOĞRAMA #İNŞAAT ANTALYA


Benzer Firmalar